Autor Tema: Rastibudjilizovane klejbezable  (Pročitano 2705980 puta)

0 Članovi i 45 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže MicoPG

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1047
  • Age: 33
  • Lokacija: Podgorica
  • Karma: +59/-31
  • Pol: Muškarac
  • Poliranje auta/farova - prodaja i ugradnja muzike
  • Auto: Audi A3 sportback
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15660 poslato: Maj 11, 2014, 11:11:20 posle podne »
Samo vi prozivajte Mariju Šerifović, ona se barem obrijala za Evroviziju...
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░


▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░

Eto potpisao sam se se...

Van mreže misa-goga gti

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1275
  • Age: 46
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +47/-47
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Skoda Octavia
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15661 poslato: Maj 11, 2014, 11:12:21 posle podne »
uuuu dobre krofne,dobre !
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže BladeBG

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 5027
  • Age: 37
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +107/-75
  • Pol: Muškarac
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15662 poslato: Maj 12, 2014, 12:33:40 pre podne »
Zamislite sutra, odvedete dete na Kalemegdan da se prosetate i vidite dva muskarca da se ljube i grle. Ili muskaca nasminkanog ili zenu sa bradom....I dete ce normalno da pita: ,,Cale, sta je bre ovo ? ,,  I sta ja da mu kazem? Znas sine, to je nenormalno za nase vidjenje, ali je normalno po zakonima Evropske Unije. I mi to moramo da gledamo kao normalno.

Neki mi kazu: ,,To je bolest,,. Ako je bolestan, neka ide da se leci. Neka ga lece. I neka se to gleda kao bolest, a ne kao normalna stvar. Koja pritom treba i da se postuje.

Pazi ku..a u slamenom sesiru!
ne znam zasto se svi odmah za taj argument hvataju.. ti kad odes kod rodbine koju nisi video dugo zar ih ne izgrlis i izljubis domacinski? i nisi nikad video nijedan film sa nasminkanim muskarcem kao dete? brkatih zena vala ima u srbiji za izvoz ionako.. pa nisi peder, kao ni vecina ovog foruma..
po toj logici svako zensko dete bi trebalo da se oblaci i ponasa ko kurva.. pa zavisi kakvo vaspitanje ima a ne sta gleda misa mu..
i mislim da brkas transvestite i pedere.. transvestiti bi da su drugi pol, homoseksualci samo vole isti
da se razumemo, ja sam potpuno ambivalentant po tom pitanju, nije da branim jedne ili druge.. al nisu to jehovini svedoci da idu onaokolo i vrbuju ljude da budu homo lollol
ti kad bi stavio prst na celo bi skapirao da ih mrzis zato sto ti time ispiraju mozak od detinjstva... ajde sad iskreno jel ti ikad uradio neko gay nesto? i jesi ikad seo da popricas sa nekim ko je gay i to ti jasno kaze.. ja jesam brate i  evo pretekoh lollol ... niti me startovao , niti pricao kako se firca i koji lubrikant koristi, ne znam odakle ljudima te predrasude
mozda pwosto nisam njegow tip <3 cmwokica

Tranvestit i peder je za mene isto. U smislu nije normalno ni jedno ni drugo i bolesno je. A u dublje analize ne bi ulazio. Nikad mi niko nije uradio nesto gay, niti sam imao prilike da pricam sa nekim ko je seksualno orijentisan u tom smeru. A i nesto ne zalim sto nisam.

A pederi su za Evropsku uniju iz razloga sto tamo imaju svoja prava, kako oni kazu. Ma mogu svi da mi kazu da je to normalno. Za mene nije i kraj.

Znaci brate, Bog i priroda su ,,rekli,, da budu Adam i Eva.  A ne Adam i Steva. 
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 12:37:37 pre podne od strane BladeBG »

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Wele

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 6700
  • Lokacija: MunZe
  • Karma: +269/-172
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15663 poslato: Maj 12, 2014, 12:46:50 pre podne »
Mislim da je koren problema jako duboko.
Blejdi blejdi.. nisi slusao pazljivo na casu biologije.. to je isto recesivno nasledjivanje kao levorukost.. i za to su pre 50 godina vezivali deci ruke i pricali da je naopako.. priroda nekad izbaci drugaciji mix, pa ako radi ide dalje, ako ne radi nestaje.. nasledjuju se dominantno geni koji su uspesni.. recimo slonovi u africi u zadnjih 100 godina imaju sve manje i manje kljove.. jer su preziveli oni koje nisu upucali zbog slonovace...
pravi problem i jeste u ljudima sa tim mentalitetom koji pokazujes.. ja recimo pojma nemam da je uopste bila evrovizija.. niti sta/ko je doticna spodoba sa slike.. niti dal postoji pride ovde, niti kad je.. niti kad izlazi novi cecin album, ko je overio koga u velikom bratu, sta je mile rekao ciletu u farmi.. jebe mi se apsolutno, i da svi prestanu da gledaju ta govna, ne bi ih vise ni pustali... pa bi morali da se bave bitnijim stvarima.. ja recimo linarnim funkcijama da mogu da zavrsim projekat, da uzmem vise para, da odem negde da uzivam za vikend.. a ne da sedim i gledam govna i posle kukam sto nisam nigde otisao i u kom kurcu je drzava..
To sto slonovima rastu manje kljove se zove evolucija. Imas drasticniji i brzi primer je kad domace svinje pustis u divljinu kroz nekoliko meseci lobanja im se promeni da vise lici na divlju svinju, tj da lakse rovari zemlju u potrazi za hranom. Priroda ima jako puno cuda. Skoro svaki zivi organizam je fantasticna tvorevina. Ono sto je slucaj sa pederima jeste hormonski poremecaj, tj da muskarac dobije vise zenskih hormona ili da zensko dobije vise muskih hormona. Do pre 20 godina taj hormonski poremecaj je bio zvanican u medicini i tretirao se kao i svaki drugi poremecaj tj da je to bolest. Onda jednog dana revizijom to nije bolest vec ljudska sloboda. Ok, neka bude tako. Ja se samo pitam sta ce biti sutra ako se formira stranka koja ce da se zalaze za legalni seks sa decom od 13 godina? Takva stranka vec postoji u Holandiji. Ili sta ako ja odlucim da napravim grupu zvanu "Drustvo za Razmenu Neznosti sa Domacim Životinjama" skraćeno DRNDŽ?  biggrin Sve legalno, ovca se ne buni, meni lepo... zasto to ne bi bila gradjanska sloboda? Malo proguras kroz medije, nekoliko kampanja, upumpa se lova, napravis koju paradicu i kroz koju godinu budem priznati magistar sodomije umesto bolesni perverznjak. Primera mozes da napravis koliko hoces, a sustina je sledeca. Sve moze da se prikaze na ovaj ili onaj nacin, samo je pitanje ko ima koristi od toga. Po meni homoseksualnost je jedno od sredstava za slabljenje slavenskih naroda. Ovde bi prica otisla u drugom pravcu stoga - tacka :)

@guluaz U Sparti su se čvrkali u kaku, to je istorijska činjenica, tako da i nije neko poređenje.
Homoseksualnost u spartanskoj vojsci je uzrocno posledicna reakcija proizasla iz njihovog surovog ratobornog odgajanja, a u svrhu ojacavanja veza sa covekom pored tebe koji ti cuva glavu u ratu.

Vidim da nisi hteo da razumes pa hocu da ti pomognem.  :rolleyes:

Za Ognjenovice ne znam punu ali mislim da ako su mogli/smeli trebali su ostatak love da proslede svim porodicama koji su u slicnim ili istim situacijama a ne da daju Tirsovoj ili Majki i detetu koji bi pojele i budzet Nemacke a sve bi ostalo na istom nivou.
Ko ti garantuje da neka od tih porodica ne bi potrosila novac nenamenski? Da li si bio nekad u Institutu Majka i Dete? Da li znas koliko tamo ima spratova i koliko dece lezi svaki dan u toj bolnici? I koji su to sve oblici bolesti? Ja kad sam god isao vise od prizemlja srce mi se slamalo. Mislim da mnogo ne znas oko te uzasne situacije. Cela prica oko Ognjanovica koje je Kurir izokrenuo je najverovatnije fingirana jer su odredjene osobe htele deo novca koji je realno u vlasnistvu Ognjanovica. Kazem ljude znam licno i nikad nijednog trenutka nije bila opcija da se taj novac zadrzi ili proneveri. Sta su oni sve cinili za svoju cerku godinama to je skoro bilo nadljudski. Zamisli situaciju kad ti sve zdravstvene ustanove u Srbiji kazu "Dete ce da vam zivi par meseci i ne mozemo da joj pomognemo", a oni uspeju Tijanu da drze jos godinama u zivotu pri tome zrtvujuci sve u zivotu samo kako bi njoj pomogli. I uradili su sve sta su mogli. Uradili su i daleko preko toga.

Guarana + kao vrata!

Kriv je glup narod koji gleda sta mu se nametne. Pocevsi od spanskih, preko turskih, do indijskih serija, grand parade, gej parade Lepe Brene, Extra Nene. Isto kao sto je skoro ona glupaca napravila dokumentarac o "dosljacima" u Beogradu, glupaca nije znala da je Dusko Radovic iz Nisa i njoj su mediji pridali vaznost, aaaaalo bre. Kad neki nas klinac osvoji nagradu iz matematike na olimpijadi svi kazu "Vidi strebera", kad Ekrem odvali neku glupost na Farmi pola tog naroda sto "nema leba da jede" salje sms. Sto kaze Sarenac, nije niko u zemlji Srbiji umro od gladi.
Narod uopste nema sansu da se odbrani. Ceo koncept televizije je smisljen 30ih godina proslog veka u nacistickoj Nemackoj, a jedina svrha televizije je bila (i ostala) kontrola mase. Vrhunski strucnjaci su smislili sistem informisanja, sugerisanja i usmerivanja zakljucka. To sve isto funkcionise i danas po istom principu, na primer reklame i vesti. Na Nacionalnoj Geografiji ima serija kako je lako obmanuti ljudski mozak. Kako se prave reklame, sta je okidac u glavi odredjene grupe stanovnistva i slicno. To je jedna poprilicna nauka, a mi smo pokusni kunici u toj prici.
Mene nerviraju oni koji kazu ja to ne slusam ili ne gledam jer u danasnje vreme je gotovo nemoguce da ne znas da ne postoji neki rijaliti ili da ne znas koja pevaljka je uradila sta zbog tog sistema informisanja koje nas usmerava gde da razmisljamo. Ja ne slusam Cecu, ali znam koje su njene pesme iako to nikad nisam hteo da znam. Jednostavno nisam retard, pa da ne primetim neke stvari kojima mi stalno masu ispred nosa.
Slicna prica je i sa novinama pogotovu sa internet portalima gde svaki ima svog nalogodavca. Citajuci izmedju redova jako mnogo toga moze da se procita. Ko je nalogodavac i sta treba da procitamo.

Da se vratim na pedere. Prvo zasto se ne zovu pravim imenom kao sto i jesu. Pederi i lezbejke. Mi imamo svaki dan price o Prajdu tj na srpskom sto znaci Ponos. Sta je tu za ponos sto dve osobe imaju seksualni odnos? Imam i ja sa svojom zenom, ali posle ne trcim na terasu da se derem JEBOOOO SAM VECERAAAAAAS.
U pitanju je klasicna zamena teza po principu "ko o cemu, kurva o postenju" Ako se neko ponosi sto se trpa u zutaru, zasto na toj paradi ih ne prati roditelji i rodbina? Meni deluje da ih se vise stide nego sto se ponose. A jeste da bi bilo malo kontraproduktivno da se zove Parada Sramote :)

Naprosto ljudi  odbijaju da shvate jedno.A to je da je to vekovima bilo sakrivano pod tepih u svim zemljama pa i u našoj Srbiji,a sad je transparentno jer je naprosto takvo vreme.I ne znam kako bi se ponašao svaki junoša sa tribina kad bi npr. u metrou u Njujorku video gej bračni par kako razmenjuje nežnosti.Sigurno bi ih napao ili možda ne bi,možda bi razmislio o posledicama.Svaka zemlja ima svoj ustav i zakone i u taj Ustav su i takve populacije ušle i njima su zagarantovana osnovna ljudska prava.
U toj Austriji možeš videti sve nacije kako se šetaju i niko im ne brani da ispovedaju svoju veru,svoje seksualno opredeljenje.Svaki građanin te države nebitno ko je ili šta je ili kako se oblači ili da li je "izašao iz ormana" ima zagarantovanu pravnu,medicinsku i finansijsku pomoć od te države.Tamo Turčin neće odbiti da usluži gej osobu koja mu je ušla u restoran ili piljarnicu ne zato što ne želi,već zato što je tako propisano od države.A tu je i finansijski momenat.Možda i nema tolerancije na Zapadu prema svima,ali ona je uvijena u jedno lepo klupko interesa u vidu profita i ljudskih prava i kaznenih mera koje se izriču .
Nije se to nista krilo. Pedera je bilo od kad je ljudskog roda, samo sto je do skoro bilo zvanicno u medicini da je to hormonski poremecaj, a onda su preinacili u ljudsku slobodu.
Ja se slazem da svaki vandalizam treba da bude adekvatno procesiran, ali ovde se namerno potenciraju neke stvari da bi dobile drugaciji kontekst. Npr ako mene neko izgazi na ulici nece ni policija da me konstatuje, ali zato ako neko nekom pederu kaze MRS PEDERU to ce u roku od 20minuta znati sve novine, a bice objavljeno NAPADNUT HOMOSEKSUALAC U BEOGRADU.
To o cemu ti govoris je problem loseg pravosudnog sistema koji je bio los i pre medijskog angazovanja pedera. Ja se iskreno osecam ugrozenim kad toliko medijske paznje neko ima vise od mene samo zato sto volim suprotni pol. Jednostavno nisam interesantan medijima zbog svog seksualnog opredeljenja. Jedan moj drug iz cista mira dobio po nosu u autobusu od nekih navijaca, naravno ne zna se ko je pocinioc. Treba valjda da se rke u prdu da bi ostvario neka prava?

au koji wall of text... zajebao sam i sebe
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 12:56:27 pre podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže madmax 81

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2580
  • Lokacija: bajina basta-visegrad republic of srpska
  • Karma: +89/-74
  • Pol: Muškarac
  • ima turbo ima fun
  • Auto: scirocco 16vt, leon fr cupra
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15664 poslato: Maj 12, 2014, 12:54:53 pre podne »
Ziveo drug govornik :46
"Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека."

Van mreže 2busy

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2596
  • Age: 40
  • Lokacija: Novi Sad
  • Karma: +92/-53
  • Pol: Muškarac
  • Family guy
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15665 poslato: Maj 12, 2014, 01:37:20 pre podne »
Velibore,al' je tebi dosadno... :)
Ipak,zadovoljan sam analizom naše današnje teme na prethodnim stranama.Zahvaljujem se ostalim učesnicima na svojim iskrenim komentarima.Danas je novi dan,biće promene vremena u vidu poplave šporeta,plastićnih flaša i bačenih školjki od automobila.Stoga,otvaram novu diskusiju,a to je deponija i/ili kanali za odvod kišne kanalizacije.Tema je podjednako opasna i preteća po naše malo društvo i zajednicu.Zato,dajte predloge,analize,rešenja!
;)

2 Busy from Sony Miro

Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže pimbe

  • Rig Pig
  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4472
  • Age: 55
  • Lokacija: Gzira <-> Uzice
  • Karma: +127/-76
  • Pol: Muškarac
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15666 poslato: Maj 12, 2014, 07:43:17 pre podne »
Ziveo drug govornik :46
Ziveoooooooooo
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže pimbe

  • Rig Pig
  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4472
  • Age: 55
  • Lokacija: Gzira <-> Uzice
  • Karma: +127/-76
  • Pol: Muškarac
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15667 poslato: Maj 12, 2014, 09:20:06 pre podne »
 thumbdown
   :63
Ovo je originalno :



i ovo

 wub

 :31

 celebrate

 :37
 :45

Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Gandra

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 439
  • Lokacija: НБГД
  • Karma: +12/-18
  • Pol: Muškarac
  • Auto: тројкаш
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15668 poslato: Maj 12, 2014, 09:26:10 pre podne »
Vidim da nisi hteo da razumes pa hocu da ti pomognem.  :rolleyes:

Za Ognjenovice ne znam punu ali mislim da ako su mogli/smeli trebali su ostatak love da proslede svim porodicama koji su u slicnim ili istim situacijama a ne da daju Tirsovoj ili Majki i detetu koji bi pojele i budzet Nemacke a sve bi ostalo na istom nivou.
Ko ti garantuje da neka od tih porodica ne bi potrosila novac nenamenski? Da li si bio nekad u Institutu Majka i Dete? Da li znas koliko tamo ima spratova i koliko dece lezi svaki dan u toj bolnici? I koji su to sve oblici bolesti? Ja kad sam god isao vise od prizemlja srce mi se slamalo. Mislim da mnogo ne znas oko te uzasne situacije. Cela prica oko Ognjanovica koje je Kurir izokrenuo je najverovatnije fingirana jer su odredjene osobe htele deo novca koji je realno u vlasnistvu Ognjanovica. Kazem ljude znam licno i nikad nijednog trenutka nije bila opcija da se taj novac zadrzi ili proneveri. Sta su oni sve cinili za svoju cerku godinama to je skoro bilo nadljudski. Zamisli situaciju kad ti sve zdravstvene ustanove u Srbiji kazu "Dete ce da vam zivi par meseci i ne mozemo da joj pomognemo", a oni uspeju Tijanu da drze jos godinama u zivotu pri tome zrtvujuci sve u zivotu samo kako bi njoj pomogli. I uradili su sve sta su mogli. Uradili su i daleko preko toga.

Jel si bio nekad u Tirsovoj, jel znas koliko je novca upumpano u tu ustanovu..... i na kraju uhapse direktora zbog malverzacija sa tim novcem. Ko ti garantuje da bi bolnice i zdravstvene ustanove taj novac potrosile namenski? Ja da mogu novac na ruke ne bi nikada ni davo.... dete ili neko more se leci u Nemackoj toj i toj ustanovi, dogovorim se sa ustanovom  i uplatim, vase je da odete  tamo. Bolnici treba renoviranje, masine, alati.... dodju majstori, masine, alati i to je to.... nema da odlucuje direktor, upravni odbor ili ekipe obucene za vacarenje fonda.
Taj novac Ognjenovica moze biti jedino njihov ako je zaradjen od strane istih, a realno je njihov posto su oni "jedini" imali kontrolu nad njim.
Da bio sam u Institutu Majka i dete, na prizemlju, na prvom spratu gde leze zene sa zdravstvenim problemima i one koje dolaze zbog rizicnih trudnoca, a uspeo sam da dodjem i do operacijonih sala na vrhu.... i nemoj mi guras te mangupske price kao jel znam ja koliko ima spratova institut gde se nalazi i te fore...

Van mreže Bole - MNE

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1393
  • Age: 39
  • Lokacija: Bar, Montenegro
  • Karma: +25/-16
  • Pol: Muškarac
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15669 poslato: Maj 12, 2014, 09:41:23 pre podne »
Ful skrin, hd i plej biggrin
http://youtu.be/WGHuhwsIN_k

Van mreže Wele

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 6700
  • Lokacija: MunZe
  • Karma: +269/-172
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15670 poslato: Maj 12, 2014, 10:26:23 pre podne »

Jel si bio nekad u Tirsovoj, jel znas koliko je novca upumpano u tu ustanovu..... i na kraju uhapse direktora zbog malverzacija sa tim novcem. Ko ti garantuje da bi bolnice i zdravstvene ustanove taj novac potrosile namenski? Ja da mogu novac na ruke ne bi nikada ni davo.... dete ili neko more se leci u Nemackoj toj i toj ustanovi, dogovorim se sa ustanovom  i uplatim, vase je da odete  tamo. Bolnici treba renoviranje, masine, alati.... dodju majstori, masine, alati i to je to.... nema da odlucuje direktor, upravni odbor ili ekipe obucene za vacarenje fonda.
Taj novac Ognjenovica moze biti jedino njihov ako je zaradjen od strane istih, a realno je njihov posto su oni "jedini" imali kontrolu nad njim.
Da bio sam u Institutu Majka i dete, na prizemlju, na prvom spratu gde leze zene sa zdravstvenim problemima i one koje dolaze zbog rizicnih trudnoca, a uspeo sam da dodjem i do operacijonih sala na vrhu.... i nemoj mi guras te mangupske price kao jel znam ja koliko ima spratova institut gde se nalazi i te fore...
Ok, ponašaj se. Mislim da si neke stvari pogrešno zaključio. Pokušavam normalnu komunikaciju da sprovedem oko jedne mučne teme, možemo i da batalimo ako ćeš da nastaviš ovakvim bespotrebnim pristupom. Ja sam ti samo rekao da novac uvek može pogrešno da se iskoristi, ali ako pođemo od pretpostavke da država treba da funkcioniše (i da lopove sprovodi u zatvor) onda je valjda bolje novac iskoristiti za opremu koja će biti od pomoći za hiljade dece u budućnosti. Bolje naučiti čoveka da peca nego mu upecati ribu i nahraniti ga. U dr Vukan Čupić ima jako puno dece na svim onim spratovima, i ja bi zato pre tamo prosledio novac. Ipak su oni institut.
Pravno novac je od Ognjanovića jer je njima poklonjen na njihov račun. Moralno nije njihov, a to nikad nije ni bilo sporno samo što je smrdljivi Kurir to stalno potencirao, a roditelji nisu hteli uopšte da komentarišu takve stvari. Narod veruje sve šta piše u novinama. U celoj toj tragediji nijednom me nije interesovala ta priča oko novca već sam se samo nadao da se sve dobro završi, ali nekome je ipak taj novac više golicao maštu nego problem zbog čega je taj novac skupljan. Ne daj Bože nikome, ali nikome šta su oni proživeli i doživeli.
Ako si bio na poslednjem spratu "dr Vukan Čupić"  video si onda sigurno onu decu koja žive tu. Roditelji ih odbacili zbog određenih deformiteta i osoblje se stara o njima jer nema ko drugi. Tuga.
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 10:28:49 pre podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Gandra

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 439
  • Lokacija: НБГД
  • Karma: +12/-18
  • Pol: Muškarac
  • Auto: тројкаш
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15671 poslato: Maj 12, 2014, 11:01:42 pre podne »
Mozda sam i pogresno zakljucio i protumacio, ali mi se cini da se isuvise cesto ponasas/pises kao profesor i kao superiorniji od ostatka dela ove zajdnice. Mozda ti je jesi takav ili moras da se ponasa tako ( ako si direktor, sef, rukovodioc imas ljude ispod sebe) ali meni takvo ponasanje stvara samo kontraefekat. Stalno si brate u nekoj revoluciji, pobuni... cinimi se da nikada nikome nisi rekao Da, upravu si ili uredu, tacno je tako.... takav mi utisak. Pozdrav  mahac

Van mreže BladeBG

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 5027
  • Age: 37
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +107/-75
  • Pol: Muškarac
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15672 poslato: Maj 12, 2014, 11:36:42 pre podne »
Znam da vam ima iz Zemuna dosta na forumu, pa trazim jednu pomoc.

Treba mi neki krsten auspuh-servis u Prvomajskoj Ulici ili okolini. Intervencija ne treba za moj auto, vec za jedan drugi koji se nalazi u Zemunu. Ja znam kod koga bi da je taj auto ovde. Ali da idem tamo, pa ga teram ovamo, pa opet onamo...

Pa vas zato pitam jel ima tamo neki krsten auspuh-servis...
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 11:39:04 pre podne od strane BladeBG »

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Wele

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 6700
  • Lokacija: MunZe
  • Karma: +269/-172
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15673 poslato: Maj 12, 2014, 12:16:58 posle podne »
Gandra ima nas svakakvih, različitih stavova, različitih subjektivnih pogleda.

Blejd imaš kod pekare Džo, preko puta srednjeg solitera Prvomajska 35, mislim da rade do 17h
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže BladeBG

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 5027
  • Age: 37
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +107/-75
  • Pol: Muškarac
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15674 poslato: Maj 12, 2014, 02:18:41 posle podne »
Znam gde je ta pekara, pa cu ga naci. Hvala druze Wele! congratulations

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Joca

  • _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 5393
  • Age: 44
  • Lokacija: Kladovo
  • Karma: +135/-30
  • Pol: Muškarac
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15675 poslato: Maj 12, 2014, 02:43:48 posle podne »
....Ja se samo pitam sta ce biti sutra ako se formira stranka koja ce da se zalaze za legalni seks sa decom od 13 godina? Takva stranka vec postoji u Holandiji...

   :63       legalni seks sa decom od 13 godina


http://srbin.info/2013/10/01/holandija-polako-legalizuje-pedofiliju/
   

Van mreže dule73

  • VW Driver
  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1968
  • Age: 50
  • Lokacija: Nikšić-Crna Gora
  • Karma: +55/-13
  • Pol: Muškarac
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15676 poslato: Maj 12, 2014, 04:25:51 posle podne »

Van mreže denyl

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 923
  • Age: 30
  • Lokacija: Petrovaradin
  • Karma: +41/-7
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Fabia vRS
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15677 poslato: Maj 12, 2014, 04:32:25 posle podne »
Kad bi neko zagewindan naleteo na ovo mislim da bi zavrsio bez tockova i pola motora  lollol Opasna stvar!

Van mreže Giche

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2001
  • Age: 48
  • Lokacija: Kacarevo
  • Karma: +22/-7
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: Polo 6N
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15678 poslato: Maj 12, 2014, 04:35:20 posle podne »
mozda su ga tek postavili i ljudi nisu opratili paznju... kada su KA postavili i ko nije znao ili je naglo zakocio kada je video ili preleteo...posle nekog vremena su bili sklonili i ljudi su iz navike kocili u tom delu,posle su ga opet vratili...

Van mreže xr2

  • VW Početnik
  • Poruke: 166
  • Lokacija: Crna Gora, Podgorica
  • Karma: +3/-6
  • Pol: Muškarac
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #15679 poslato: Maj 12, 2014, 05:11:16 posle podne »