Pošto se pojavio nov automobil koji želim da kupim ( naravno isti benzinski motor

) onda na moju žalost, ali tuđu sreću

na prodaju ide moja Škoda Superb 1.4TSI, 2015 godište, 88.900 pravih pređenih kilometara, servisiran samo u ovlašćenom Škoda servisu sa originalnim filterima. Motor nikada nije imao problem, dokaz sve servisne liste, nema potrošnje ulja i slično, nema ulaganja, nema ogrebotina, udaraca, oštećenja, nema čak ni parking oštećenja, u kabini vozila nema nikakvih tragova korišćenja, vodilo se računa o vozilu, garažirano, nikada pušeno u vozilu, untrašnjost dubinski oprana od strane mene i odlično održavano, vozilo voksirano i pripremljeno za zimske uslove iako se retko vozilo u zimskim periodima, a čak i kiši ( za to ide gradski auto

), vozilo može da se kupi sa novim Vega 19", a i sa fabričkim 17". Ako se kupi sa Vega 19" onda ako je kupac član foruma ili prijatelj člana foruma poklanjam mu i fabričke 17" sa odličnim Hankook letnjim gumama, a uz vozilo idu i 4 čelične felne sa zimskim gumama i fabričkim Škoda ratkapnama. Uz vozilo idu i razne sitnice, fabričke "kante" za smeće u vratima vozila, sigurnosni šrafovi sa adapterom, nove letnje patosnice, fabričke Škoda gumene patosnice sa dodatnom patosnicom za tunel i još svakakve sitnice..... vozilo ima lepu opremu, rikverc kameru, smartlink - google navigacija na multimediji vozila, original Škoda sportlink difuzor, prednje zadnje i bočne parking senzore, automatsko parkiranje i isprakiravanje, line assist, električno otvaranje prtljažnika, električno podešavanje prednjih sedišta sa memorijom, menjani prednji i zadnji diskovi i pločice naravno sa originalnim delovima u ovlašćenom servisu ( ate - koristi se kod prve ugradnje), ugrađen zeder, auto ima dva ključa, čuvani u sikonskim futrolama i još brdo stvari i opcija .... To je vozilo koje kada se kupi nema potrebe za nikakvih ulaganjima, nema laži, prevara prilikom prodaje. Izuzetno vodim računa o svim vozilima koje sam imao, čak i više nego što trebam, zato moj auto nikada nećete videti na uskom parking mestu, pa makar pola sata tražio pogodno mesto za parkiranje kako mi neko ne bi oštetio vrata
U svakom slučaju vozilo za preporuku, a nadam se da će i sledeće vozilo kada se bude prodavalo biti isto kao i ovo....
Ako vozilo kupi neki član foruma ima obavezu da predstavi automobil i kasnije objavi utiske o kvalitetu vozila i motora

, a za to dobija pun rezervoar goriva prilikom kupovine

šalu na stranu, uz auto ide i pun rezervoar goriva, a sledi i link oglasa ispod ovog podužeg opisa, ali i dalje nedovoljnog da bi se opisalo stanje vozila koje je identično stanju vozila 2021-2022 godiste, a umnogome jeftinije nego ta vozila.... Hvala na čitanju teksta, svaki komentar je dobrodošao. Gledao sam da cena vozila bude najjeftinija za Superb 3 sa predjednih do 100.000 km na svim oglasima. Tako da fer cena, a stanje odlično. Pa ko kupi nema probema sa vozilom jedan dug dug period.... samo redovno održavanje i nema brige....
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22467400/skoda-superb-14tsi-styleo-p-i-s