Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Ostali VAG / Odg: Škoda Besan!
« Poslednja poruka od strane raca1 poslato danas u 12:42:23 pre podne »
Već duže vremena se povremeno čuje zvuk zujanja pri ubrzavanju. Po meni najbliže što procenjujem jeste remenica alternatora po zvuku zviždanja, zujanja. Nisam radio neku kontrolu jer je sve ostalo ok, razmišljam ako ne bude gore da ne diram. I pre neki dan definitivno utvrdim da jeste zvuk ubrzanja alternatora. Zvuk se jedino čuje kada je uključen radio na AUX BT, kad isključim ništa se ne čuje.  lollol
Evo već godinu dana slušam, osluškujem, nikako da ukapiram da je zvuk preko zvučnika, mislim garant remenica.  :+
2
Ostali VAG / Odg: Moja Škoda
« Poslednja poruka od strane 2busy poslato juče u 06:34:41 posle podne »
Novi vlasnik danas došao i po letnji set. Dao sam mu i zamenski katalizator koji sam kupio još 2019. i koji ima i tzv. brzu spojku na odgovarajućem mestu izduvnog sistema.
Molim da se tema [emoji357].
[emoji357]

Послато са SM-S926B помоћу Тапатока

3
OFF Topic / Odg: No comment :)
« Poslednja poruka od strane raca1 poslato juče u 10:12:45 pre podne »
4
Zabava i kultura / Odg: Moj hititj - mititj / sta slusate trenutno.....
« Poslednja poruka od strane Zgubidan poslato Mart 04, 2026, 08:13:35 posle podne »
6
Automobili / Odg: P: Škoda Fabia Mk1 Combi 1.9 TDI 74kW 2004.
« Poslednja poruka od strane 2busy poslato Mart 03, 2026, 05:06:37 pre podne »
Prodato!

7
Ostali VAG / Odg: Moja Škoda
« Poslednja poruka od strane 2busy poslato Mart 03, 2026, 05:06:25 pre podne »
Škoda je posle 14 i po godina u mom vlasništvu prodata!

8
Šasija, vešanje, kočnice, upravljanje / Odg: Passat b5. 5 trap
« Poslednja poruka od strane sebekkg poslato Mart 02, 2026, 05:17:27 posle podne »
Ako ti nisu gume na 2.8 i više nije do njih. Idi do trapadžije da ti proveri amortizere i trap. Ne bi smeo da poskakuje.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

9
Šasija, vešanje, kočnice, upravljanje / Passat b5. 5 trap
« Poslednja poruka od strane EntoanB55 poslato Mart 02, 2026, 01:00:10 posle podne »
Pozdrav, imam problem, kupio sam auto u decembru 2024, radjen mali servis itd, poceo sam ds primecujem na neravninma, cak i onim najmanjim kad je put ravan i nov, da mi prilupa, da oseti i najmanju neravninu, posto putujem na posao sa kolegama, menjamo auta svakog ciklusa, da kazem jedan od njih vozi bmw, drugi b7 pasat, ford itd. Nebitno, ali kad idu po neravninama bas im auto nekako glatko predje, nema kao u mom pasatu da se cuje "dum dum", bukvalno im auto ne mrda, da l je do trapa, guma, ne znam, ne razumem se ali bih voleo da dobijem savet, hvala.
10
Motor, Menjač, Auspuh / Odg: Problem sa kvačilom, Golf 6 2.0 TDI, CFFB motor
« Poslednja poruka od strane knalek poslato Mart 02, 2026, 07:37:33 pre podne »
Situacija je osetno bolja sa Ravenolom, ređe je, tako da Ravenol je bolje ulje.
Nego... zamenih zadnja desna klešta, skroz otišao navoj za sisicu. Grejana je sisica pre godinu i po dana, vrv je to doprinelo tome.
Koja mi je alternativa da se popravi navoj na starim da imam za rezervu, dobro su radila.
Ima set za popravku, gde se nareže navoj, ubaci hilzna i koristi ista sisisa, ali nema kod nas da se kupi, a nije isplativo od preko zbog šipinga.
Stranice: [1] 2 3 ... 10