VW - Forum > Auto Gas

Auto gas: ugradnja, gde, kako... (opšta diskusija)

(1/19) > >>

bokimiha:
Pozdrav drugari,moj problem je jer imam bocu od 43l prvi put sam je napunio 36l a svaki put posle toga u praznu bocu nije stajalo vise od 28-29l do danas kada sam barem u boci imao preko 12 mozda i 15l i na pumpi dolio jos 24l =39 bonk.idemo redom, ovako u leskovcu sam napunio punu bocu stalo je 29l posle toga   presao sam 170km i hteo da ga testiram (da dopunim rezervoar) posle 11l poceo pistolj da usporava i da preskace i ja reko ok mozda ce da dodje do 13-14 sto je realna potrosnja za moj auto,medjutim tako polako polako stalo je neverovatnih 24l  boodala.i ranije sam punio na istoj pumpi ali bilo je ono sve normalno a sada strasno.dajte mi vasa iskustva i misljenje u cemu moze da bude problem???

FilipB:
Koliko vidim, tvoj Golfić nije neki potrošač, međutim ovo što si posle naveo nije ni malo naivno i navodi na razmišljanje... :huh:  Sve u svemu, mislim da nema razloga za uzbuđavanje.  bicedobro Sačekaj još malo, nemoj donositi zaključke prerano, možda je puka slučajnost. Obrati pažnju kod narednih nekoliko punjenja boce... valjda će biti sve u redu  ;)

Stoske:
zbog takvih slucajeva ja punim samo na jednoj pumpi... kad sam sipao na koju stignem imao sam isti problem

slavko.delic:
možda je do pritiska gde sipaš plin(tj. na kojoj pumpi), pa zato manje stane.

nikola_gti16v:
Najverovatnije ti je malo zaribao plovak. Isprazni rezervoar do kraja, vozi dok auto ne pocne da posustaje, i napuni ga do kraja, dok ne krene da "preskace". To inace treba raditi svakih nekoliko meseci upravo zbog plovka. Vodi samo racuna da imas i benzina u rezervoaru da bi mogao da dodjes do pumpe kad potuno potrosis gas.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju