VW - Forum > Felne i pneumatici, goriva i tečnosti

PREPORUKA ZA VRSTU ULJA (diskusija, saveti, pitanja)

(1/399) > >>

Kosta:
Molim sve koji imaju pitanja u vezi koja ulja da koriste da to pitaju ovde jer vec ima dosta tema o tome pa od sada sve da bude na jednom mestu.
 
Sve preporuke su dobrodosle!

zverko:
http://motornaulja.blogspot.com/2009/12/lukoil-prvi-deo-lukoil-part-one.html

Nelle:
Ne kupujte ulja u KIT KOMERCU jer su falševi, uzimam odavno kod njih Castrol i pre 20 dana kupim MOtul X-cess 8100 i slikam aparatom broj kantice i oznake, pošaljem u predstavništvo Motul-Srbija u Mass company, i ladno to nije njihovo ulje. Otišli ljudi iz Mass-a kod njih u inspekciju, i našli oko 5 falševa Motula ali pošto su i njihovi distributeri, stvar je zataškana, kao ulje je naj verovatnije švercovano itd, idi kod njih da ti vrate pare pa dodji da kupiš kod nas! Još uvek čuvam račune i kanticu, al me mrzi da idem da se raspravljam sa stokom, razmišljam da im pustim inspekciju al opet ko da se bakće kasnije po sudovima za 3500 dinara.. Tako a i Castrol je verovatno falš, dobro otvorite oči!!!!!!!!!!!

kristina990:
...zadnja dva meseca koristim NISOTEC ulja i mogu reći da sam veoma zadovoljan,ulja su originalna i sa KOMPLETNIM sastavom aditiva.Lukoil je takođe dobar,ali ga treba kupovati samo na njihovim pumpama.FAM FENIX su takođe dobra ulja,moj otac ga koristi u svom starom audiju.Ništa negativno prilikom korištenja ovih ulja nisam primetio,čak i dosta prednosti,ali duga priča.Za gore pomenuta ulja dajem sve preporuke.Nisu popularna u prodavnicama ulja i rezervnih delova ,te mehaničarskim radnjama zbog male marže.
Na meti su pljuvanja i nipodaštavanja od strane istih.
Domaća ulja NISOTEC,FAM,GALAX su ranga jedne INAe,pogledajte šta kupuju komšije,da je Castrol itd. iz raja izašao njima bi davno masovno zaribavali motori


mali dodatak-za one koji bi pomislili da je INA dobar izbor u Srbiji,zaboravite,falsifikuje se u istoj meri kao i najpoznatije marke....

Fred Peric:
Sve o motornom ulju, lepo objašnjeno, dobar podsetnik !










Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju