Idemo redom...
@ Devil
Pozz. Nije neophodno da se menja sijalica uopste. Postoje navlake, "charapice", koje su bas namenjene Xenon sijalicama i sluze za promenu boje. Svakako, moze se menjati i cela sijalica.
Takodje, Pink i Purple su boje koje se tako i zovu.
6.000k, 8.000k, 10.000k......30.000k su oznake u spektru za plave nijanse. Posle ovih idu Blue, Indigo, Purple.... itd.
@ Bata
Pozz kolega. Da, moja topla preporuka ti je 5.000 ili 6.000k. Sve "dalje" od toga je samo shminka. Dakle, ako vec zelis da se bavis ovim poslom, pokusaj da edukujes ljude kako bi imali dobra svetla, a ne-izazivali saobracajne nesrece imajuci boje koje drugima "kopaju" oci, smanjuju im vidljivost, i sijaju bez nekog pravila (nepravilna disperzija svetlosti).
Takodje, ne postoji sijalica sa jednim ili dva vlakna. Ne postoji vlakno uopste. Dalje, nikada nisam video "transformator" od 15.000V. Mozda i postoji.
I mene zanima, kao i Boska, kolika je garancija na taj uredjaj?
Svako-malo mi stizu uzorci od raznih proizvodjaca, od 30 USD do 180 USD. Pazi se tih jeftinih... (drugarska preporuka)
@ Bosko
Pozdravcina!
@ Banicanac
Pre nego sto ti napisem cenu, reci cu ti:
Kada su motori u pitanju, ugradjujemo posebne balaste, prilagodjene osetljivoj elektronici na motorima. Cena tih balasta je za 2.400 din veca od onih koji se upotrebljavaju kod automobila.
Dakle, cena H1 kompleta za motor (jedan far) je
9.975 za uredjaj + 1.200 doplata za adekvatan balast + 4.000 din ugradnja
Ugradnjeno na motor: 15.175 din.
Godinu dana pismene garancije,
Uputstvo na srpskom jeziku,
Preko 400 uspesno konvertovanih vozila, oko 20 raznih motora,
Definitivno najkvalitetniji kit koji se moze naci ovde.
Ukoliko zelis, mogu ti poslati slike raznih motora, pre i posle...