Ja idem 14.jula na Jonsku obalu..
Naravno da je lepši još ako krenes dan ranije za 20e spavaš i za 20e večeras full. Džabe kad ljudi tripuju da je odmor pun gas.
I ja vise volim jonsku obalu i tamo uglavnom letujem. I naravno da tih 20, 25 ili 30 evra ne vrede da se lomis 1000km, koliko god imao dobar i udoban auto. Krenes dan ranije, dodjes do Dojrana ili Djevdjelije, veceras i istusiras se i prespavas kao covek, ujutru doruckujes, popijes kafu i lagano dalje...Docices na odrediste i popodne na plazu. A nece ti trebati ceo sledeci dan da se odmoris od puta.
Odmor pocinje kada sednes u kola i krenes od kuce, a zavrsava se kada se vratis sa istog i parkiras kod kuce. Tako je za moj pojam, pa se tako i ponasam, a svima dozvoljavam da imaju drugacije misljenje. Krenuo sam na odmor, gde da zurim. Cele godine svaki dan nedge zurim, bez karikiranja i preterivanja. Tih par dana odmora su moji i necu nigde da jurim i zurim, hocu da uzivam maksimalno onoliko koliko mi uslovi dozvoljavaju. Ako mi se staje 5 puta na kafu, stacu toliko. Ako mi se staje da vidim nesto uz put, stacu.
I obavezno pravilo...Dan pred put se nista ne radi na kolima, ne ide se u nabavku i slicno. Taj dan pred put sluzi, ako sam eventualno nesto zaboravio i da se stvari ubace u kola. Ni za sta vise. Na put se krece odmoran.