Ko nema u vugla nek pita čika gugla
...
Oridjidji cabrio, ostalo mi u sećanju da se razlikovao od limuzine ... ono gore je ipak ručni rad ali odličan primerak.
...
E sad, ima nešto što ni čika gugl ne znade al tu sam ja
...
Opšte poznata stvar je da su se kola nekada startovala na kurblu, a kako se kurbla stavlja/gura u rupu informišite se na nekom sajtu 18+ ...
Pug se tad dosetio i zaštitio svoj fazon, otvor za kurblu je maskirao O nulom i otud taj fazon da O bude u svakoj njihovoj oznaci modela.
Kako su današnje PVC alamunje duplo gore i nekvalitetnije od njihovih predaka, danas je potrebno dve kurble za njihovo startovanje pa su počeli sa novim oznakama xOOx
...
Zoki, ovo je moja iz trebinja. Gračanica, gore na brdu iznad
...
...
...
...
Što se tiče skupa u foči, MOŽEEE.
Ja još pre par godina htedo da predložim da se jednom godišnje umesto skupa organizuje jedna kružna vikend vožnja.
Onako iz vugla npr ... BG-VA-debelo brdo-tara-osmica-višegrad-foča monte kristo i noćno druženje sa lokalnim MILFarama kod kojih bi trebalo da imamo popust na količinu
a onda sutra nazad na ibarsku i povratak
...
Ko može odvoza ceo krug, nekih 600 km, a neki se priključe grupi gde im je zgodno i voze koliko su u prilici.
Tempo vožnje laganica, cilj je zezanje i druženje. Ovde se stane na kaficu, tamo na sladoled, na sledećoj krivini čoporativna poseta baba seri i eto ... bitna je samo dobra volja a provod je zagarantovan.
Ovu temu sam pri otvaranju zamislio kao INFO pult, svako bi mogao da napiše nešto zanimljivo o svom kraju i šta je vredno tu posetiti. Neko izletište, jezero, specifičan kafić ili restoran a usput i reći kojom džadom se dovesti do njega.
Ja svugde bi al nisam bio na vlasinskom jezeru jer mi to uvek bilo van rute kad prolazim tim krajem
... Na leto jedan vikend planiram to da odvozam, knjaževac svrljig pirot.
Čitao sam da je crna trava-babušnica-bela palanka prelepa priroda i put za
...