Mediji malo preuvelicavaju, nece oni Hamiltona da izbace, kad ga i sami prioritizuju u odnosu na Rasela, za Hamiltona inace mislim da nije nesto posebno sebican, sto je i dokazao one godine kad je vratio poziciju Botasu, iako je bio kaskao u borbi za sampionat u tom trenutku.
Isto tako su prepumpali pricu nakod trke ove godine u Dzedi izmedju Pereza i Verstapena. Prvo sto se od Maksa uvek pravi neki negativac, pritom je Perez slagao kako su im date drugacije informacije (na kraju je i sam pokusao da odvozi najbrzi krug, nego je zajebo prvih par krivina pa je odustao), drugo, obojica su dali svoj maksimum i to je to. Maks je probao da ga stigne, nije uspeo, nakon toga se pripremio za najbrzi krug i odradio ga.
Svi vozaci F1 su generalno sebicni jer je takav sport, ko nije takav, ne moze ni da pobedi jbg.
Sto se tice Netflixa, gledajte sa dosta rezerve, pojedine epizode su zasrali opasno. Ubacuju scene, tj. spajaju iako u realnosti nisu bile povezane, ne spominju mnogo stvari, a pritom prave dramu ni iz cega. Ubedljivo mi je najgori onaj novinar sa svojim komentarima tipa "Ko se kvalifikuje prvi, znaci da ce imati iza sebe 19 vozaca"...
U poslednjoj sezoni je izjavio kako su ove godine "Formule razlicitije nego ikad u istoriji"
Najvise su me izvervirali sto recimo one sezone nisu ni spomenuli Raikonena kad mu je bila poslednja sezona...