Zamenjeni pragovi, 5-ta vrata i prednja krila

Zamenjeni nosaci motora, i svi izguljeni prekidaci. U prilicno pristojnom stanju je. Prilicno sam se potrudio i namucio da ga nadjem. Nesto oko 2h trazenja.

Sve je to lutrija, star skoro 20 god. Sta da ocekujem? Da bude nov? Pogledao, u ceni bio najlepsi, otisao da ga pogledam, uverio se u ispravnost, i to je to. Gde da mozgam i listam danima. Nemam ja toliko luskuza, prodao bi se ovaj, posle bih se ujeo za guzicu...
Pratio sam samo polovne aut, facebook ne jer su tu 90% nakupci, fb grupe i klubove ne, jer su entuzijasti i precenjuju svoja vozila. Otvorio PA, gledao da bude registrovan neko vreme od uvoza u Srb (racunam ako se nesto pokvarilo, trebalo bi da je do sada zamenjeno), gledao do mog budzeta i to je to.
Samo se nadam da me ne proda turbo ili zamajc negde. To je skupa opravka.
Da... Mislim da klima ne radi i ako mi je prodavac rekao da radi. Nema da "cakne" kompresor, kad iskljucim ono "econ" i prebacim temp na "LO" dvozonska digi klima je u pitanju...
Inace, nema da "vuždi" turbo, zamajac se ne cuje, lepo ubrzava i koci, prilicno utegnut, dobre zimske gume, 2023, lepe felne, unutra apsofakinlutno ceo. Ostalo da pratim potrosnju ulja i "vode" Zakazacu uskoro veliki servis i to je to.
Od estetike cu zameniti masku, stavljena ona bez znaka, jako mi se ne svidja, nekako musav, ubacicu prekidac sa senzorom za svetla, dinamicne migavce u reteovizorima i kinesku multimediju kojom sam i u passat-u bio zadovoljan. Sve sa aliex i sve za manje od 100e.
Sa b6 sam sacuvao montecarlo felne 17" trebalo bi da pasuju i da ne kače o rub ili amorte. I msm da je to, to...

Ne svidja mi se ova maska
Preko vcds-a sam prebacio BC (ima veci ekran na BC kao b6), sa nemackog na engleski, ukljucio drl, iskljucio obavestenje za pojas, ukljucio funkciju comming and leaving home itd.
Ima i fabricke parking senzore, ali malo cudno rade, msm da je zbog.korozije farbe koja je preko njih. Nisu mi bas pouzdani. Moracu da sastruzem tu farbu i opet ih prefarbam...