Autor Tema: Vw radio navigacija  (Pročitano 784 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Vw radio navigacija
« poslato: Avgust 07, 2019, 12:57:04 pre podne »
Da li mozda neko zna o kakvom se radiu ovde radi? Da li je to android ili win ce uredjaj?

Gledam nekog turana 1.9 u Austriji pa me bas interesuje da li neko zna kakav je ovo radio?



Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

« Poslednja izmena: Avgust 07, 2019, 12:55:46 posle podne od strane Modus »

Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #1 poslato: Avgust 07, 2019, 03:11:51 posle podne »
Ja mislim da je to WinCE..
Ovo sto se vidi je iGO navigacija koja se pokrece, ali moze biti i za Android i za WinCE.
Meni lici da je WinCE.

Takodje, Android mm obicno imaju i HOME dugmic, a ova nema.

Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #2 poslato: Avgust 07, 2019, 03:38:54 posle podne »
Na youtube sam nasao puno slicnih uredjaja koji su android, ali samo imaju malo drugaciji raspored ovih bocnih tastera, mada vrlo lako moze da bude i win ce kao sto kazes.

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #3 poslato: Avgust 07, 2019, 03:50:37 posle podne »
Pa skoro su isti...
Da je bilo sta drugo na displeju mogli bi preciznije da odredimo. Ovako kada je pokretanje navigacije u full screen-u, tesko.

Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #4 poslato: Avgust 07, 2019, 04:19:24 posle podne »
Kako da ubacim nove mape u sharana?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #5 poslato: Avgust 07, 2019, 04:29:41 posle podne »
Aco, u pravu si, nemoguce je ovako proceniti da li je android ili win ce.

Geci, da li imas android navigaciju u sharanu? Koju tacno navigaciju imas? Ako je iGO racunaj da smo sredili jer imam najnovije here i tomtom mape za iGO.

Ja sam prijatelju u Austriji na daljinu namestio u mercedesu i novoj fici skockani iGO Israel koji fantasticno radi.

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2019, 04:31:49 posle podne od strane toda81 »

Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #6 poslato: Avgust 08, 2019, 10:34:11 pre podne »
Meni se cini da je rsn 310


Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #7 poslato: Avgust 08, 2019, 10:37:04 pre podne »
To onda znaci vw originalna. Danas dva majstora idu da vide taj auto pa ako je dobar motor kupujemo ga. 

Iskreno ja sam vise za android, ali nek bide auto kako treba jer je to najbitnije.


EDIT: Evo nadjoh polovnu RSN 310. Ipak izgleda ili je novija RSN ili mozda i nije rsn.



« Poslednja izmena: Avgust 08, 2019, 10:50:41 pre podne od strane toda81 »

Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #8 poslato: Avgust 08, 2019, 10:51:20 pre podne »
Moja je ispravna,imam i sd karticu ali nece da je ucita,prabao sam muziku da stavim pa radi gde bi mogao da se mi ubace mape istocne europe? Jel to onda mora uvek da stoji sd kartica ili to se moze prebaciti na njegovu memoriju a na sd da stavim muziku?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #9 poslato: Avgust 08, 2019, 10:55:53 pre podne »
E sad jel to 310 ili 315m

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #10 poslato: Avgust 08, 2019, 11:03:32 pre podne »
Ubih se da pronadjem istu sliku kao ovu kod mene.
Mene nekako sve vise vuce da je android jer ima ono dugme aps. Mozda i gresim. RNS 315 isto nije, evo slike od nje

Posto je tvoja originalna rns a sam 99% siguran da moras na kartici da drzis mape stalno jer je njegova memorija sigurno mala za celu Evropu.

Ako i ova bude originalna, pod uslovom d akupim auto, moracu dobro da prekopam gps power forum da nadje nove mape

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #11 poslato: Avgust 08, 2019, 11:05:39 pre podne »
Potrudicemo se da nadjemo za tebe karte da ne bacas pare. Bitno je da i video da ta kartica radi i da na njoj definitivno nisu mape cim radi kad ubacis muziku.

Reci mi tacno koja je tvoja RSN da bih probao da pronadjem mape

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #12 poslato: Avgust 08, 2019, 11:26:50 pre podne »
Meni se cini da je 310 a kako da ja to za sigurno proverim?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #13 poslato: Avgust 08, 2019, 11:28:26 pre podne »
Udji u podesavanja tvog radia i pronadji negde opciju o uredjaju. Nadam se da tu to postoji jer ja nikada nisam imao kontakt sa tim rns uredjajima.

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #14 poslato: Avgust 08, 2019, 10:08:39 posle podne »
Ovako:
Tebi @toba81 nije sigurno fabricka nav.

@geci, ako su one slike sto si postavio tvoje, imas RNS315.
Mape za nju se preko SD kartice instaliraju na memoriju uredjaja, pa kasnije ne postoji potreba za karticom uopste.
Moze samo Istocna ili samo Zapadna Evropa da se instaliraju. Ne mogu obe istovremeno. Ali moze npr. da se instalira Istocna, a Zapadna da se koristi direktno sa sd kartice (postoji i takva mogicnost).

Inace, mape za RNS315 (a ni za rns310) ne mogu tek tako da se skinu sa interneta, prebace na karticu i instaliraju, vec SD kartica mora biti ili originalna VW ili sa odgovarajucim CID brojem zakljucana sa odgovarajucom sifrom koja je napravljena bas za taj CID.

Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #15 poslato: Avgust 08, 2019, 10:39:36 posle podne »
Pretpostavljam da je zbog pravila foruma obrisan moj link do teme za rms 315 i karte istocne i zapadne Evrope. Tamo oni daju i taj kod za otkljucavanje koliko sam video.

Drugari su mi danas gledali auto sa onom navi i odustao sam od te varijante, ali sam na kraju kupio ovaj auto koji na zalost nwma onu navigaciju

https://www.autoscout24.hr/ponude/volkswagen-touran-biker-1-9-tdi-dizel-srebrna-a7ef498f-5564-641b-e053-e250040aff7c?ipc=recommendation&ipl=detailpage-engine-itemBased

Mada mi navigacija uopste nije problem jer iGO Israel fantasticno radi na telefonu

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


Van mreže geci

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: ruski krstur
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: sharan
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #16 poslato: Avgust 09, 2019, 11:42:39 pre podne »
A koliko kosta mapa istocne europe za rns 315?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk


Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #17 poslato: Avgust 09, 2019, 06:12:00 posle podne »
http://www.polovniautomobili.com/auto-oprema/9909859/mape-za-rns-315

Evo cene, mada se mozes i sam malo pomuciti i izguglati kako da ustedis lovu ;)

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


Van mreže darkonda

  • Jr. Member
  • *
  • Poruke: 239
  • Karma: +5/-4
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Nemam
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #18 poslato: Avgust 09, 2019, 06:34:40 posle podne »
Ja imam istu navigaciju kao sa slike, u golfu 6.
Dobio sam karticu od 8gb sa mapama zapadne evr, obrisao sam i koristim karticu za muziku jer u zapadnu evropu tesko da cu ici sa autom :)
A za nase uslove, google maps koji daje informacije o zakrcenju saobracaja je nezamenjiv.
Smatram da je bacanje para ta navigacija jer ako google i here maps imaju dosta greski iako se cesto apdejtuju mape mogu misliti koliko su tacne te mape za rns310.

Van mreže toda81

  • VW Početnik
  • Poruke: 121
  • Lokacija: Pozarevac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Touran 1.9 tdi 77kw 2005. g
Odg: Vw radio navigacija
« Odgovor #19 poslato: Avgust 09, 2019, 09:01:16 posle podne »
Bolje je da novac koliko kostaju istocna i zapadna evropa zajedno ulozis u android radio u koji posle lako sam ubacis igo navigaciju sa kojom mozes da odes gde god pozelis
« Poslednja izmena: Avgust 09, 2019, 09:03:01 posle podne od strane toda81 »