Autor Tema: problem sa lociranjem gps na rns510  (Pročitano 304 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bronhil

  • VW Početnik
  • Poruke: 7
  • Karma: +0/-1
  • Auto: vw golf 5 2.0tdi GT
problem sa lociranjem gps na rns510
« poslato: Avgust 06, 2019, 06:30:13 posle podne »
ubacio sam mapu Srbije u rns510 medjutim ne moze da nadje signal tj satelite ali kad sam u pokretu kordinate se pomeraju ?!
neki savet bi mi dobro dosao :)

Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: problem sa lociranjem gps na rns510
« Odgovor #1 poslato: Avgust 07, 2019, 03:20:01 posle podne »
Jel ti lociralo pre update mapa?

Nekada posle instalacije mapa treba malo vremena da se kalibrise gps i da nadje satelite.
Koliko si cekao da nadje?

Mozda i reset uredjaja pomogne.
Da ti ne prepricavam, pogledaj video kako:
https://youtu.be/11S_i0IkXXw

Van mreže bronhil

  • VW Početnik
  • Poruke: 7
  • Karma: +0/-1
  • Auto: vw golf 5 2.0tdi GT
Odg: problem sa lociranjem gps na rns510
« Odgovor #2 poslato: Avgust 08, 2019, 06:36:52 posle podne »
probo sam de resetujem i nista.
a pre ubacivanje mapa nisam probao.
kordinate se pomeraju al gps sataliti nista.

Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: problem sa lociranjem gps na rns510
« Odgovor #3 poslato: Avgust 08, 2019, 09:57:14 posle podne »
Tu je gps antena neispravna. Ne nalazi ni jedan satelit

Van mreže bronhil

  • VW Početnik
  • Poruke: 7
  • Karma: +0/-1
  • Auto: vw golf 5 2.0tdi GT
Odg: problem sa lociranjem gps na rns510
« Odgovor #4 poslato: Avgust 09, 2019, 12:06:25 pre podne »
gde se nalazi i da li moze da se stavi npr od andorid multi medie gps modulnda nemoram da cupam sa krova itd....?!

Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: problem sa lociranjem gps na rns510
« Odgovor #5 poslato: Avgust 09, 2019, 12:24:17 pre podne »
Ne moras da cupas sa krova.
Trebalo bi da moze bilo koja koja ima isto kacenje (isti dzek).
Stavis je pod tablu, iza rns-a (secam se, neko pomenu da je tu stavio i hvata satelite normalno)