Autor Tema: Rcd 310 nemam kod  (Pročitano 1846 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Rcd 310 nemam kod
« poslato: Jul 12, 2018, 08:52:00 posle podne »
Evo ovako, aute je fabricki dosao sa rcd310, u knjizici a i na radiju nigde nemam zapisan kod. Znam da ce kod mene u autu raditi, ali posto zelim da ga prodam jer sam uzeo navigaciju potrebno mi je da znam da li je moguce da nema kod i da ga neve traziti ako se ugradi u neki drugi vw? Znam da je najlakše da probam negde, ali eto, pitam ako neko vec zna.

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk


Van mreže lolazoca

  • Super Moderator
  • Master Member
  • ****
  • Poruke: 4898
  • Age: 52
  • Lokacija: Stuttgart-Zemun
  • Karma: +98/-24
  • Pol: Muškarac
  • Smrt je glavni stos , zato se i cuva za kraj
  • Auto: Sharan 2.0 TDI
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #1 poslato: Jul 12, 2018, 08:54:31 posle podne »
obicno uz papire gde je servisna knjiga bude kao mala vizit karta gde stoji cod od radija ... pa pogledaj gde su ti papiri i servisna itd ...  :46
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.


Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #2 poslato: Jul 12, 2018, 09:10:40 posle podne »
Ma sve to imam uredno, ali nema kartice. Gledao.  Obicno ima i u servisnoj na pocetku ali bas nigde nema upisano. Da li je moguce da je dosao bez koda?

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk


Van mreže Speedey

  • Transporter
  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1294
  • Lokacija: Derventa RS
  • Karma: +55/-10
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat 3C Bluemotion
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #3 poslato: Jul 12, 2018, 09:15:17 posle podne »
Tesko da je dosao bez koda,ako je fabricki.
99% ce traziti kod na drugom autu, sem ako odneses kod nekog elektronicara pa da ti dekodira
Jetta 1 1982 1.6 D☒
Golf 2 1986 1.6 D ☑
Polo 9N 2002 1.9 SDI☒
Polo 9N 2004 1.9 SDI ☒
Passat B6 2007 1.9 TDI ☑
Golf Plus 2008 1.9 TDI ☑

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #4 poslato: Jul 12, 2018, 09:17:34 posle podne »
Oke, ali bas me cudi da nigde nemam upisano. Servisna i uputstva su bas uredno upisana i popunjena. Imam i ceo popis sa cim i kojom opremom je dosao iz fabrike. Hvala vam.

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk

Van mreže lolazoca

  • Super Moderator
  • Master Member
  • ****
  • Poruke: 4898
  • Age: 52
  • Lokacija: Stuttgart-Zemun
  • Karma: +98/-24
  • Pol: Muškarac
  • Smrt je glavni stos , zato se i cuva za kraj
  • Auto: Sharan 2.0 TDI
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #5 poslato: Jul 12, 2018, 09:29:04 posle podne »
jedino ako je negde nisi zagubio ...

ali ako nista dr  kad budes izvadio nju dekodiraj je  :46
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.


Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #6 poslato: Jul 12, 2018, 09:30:29 posle podne »
Moracu to da odradim kako bih mogao da je prodam. Hvala vam.

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk


Van mreže Wele

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 6642
  • Lokacija: MunZe
  • Karma: +265/-170
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, B7
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #7 poslato: Jul 25, 2018, 11:51:20 pre podne »
Čitao sam da svuda po svetu kada im daš broj šasije i broj uređaja da ti ovlašćeni servis da kod, međutim to kod nas ne rade. Porše Sever ne radi, a AK pruža uslugu "čitanja dijagnostike" koja košta 8000din lollol
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže zola99

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1165
  • Age: 21
  • Lokacija: Ivanjica
  • Karma: +37/-25
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #8 poslato: Jul 25, 2018, 04:23:05 posle podne »
Na ebay izvadis radio i sad kod seriski radija. Za $8 dobijes kod


Sent from my iPhone using Tapatalk
:+ djete drago tebi se jeftinije bilo drogirat ka vecina iz tvoje generacije

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #9 poslato: Jul 25, 2018, 11:48:15 posle podne »
Lake auto Čačak, mi je odradio potpuno besplatno i svaka im čast. Dao sam im broj šasije i serijski broj i poslali mi kod. Bio u Porscheu, pre nedelju dana da radim servis ulja i inspelcijski servis. Pitam kako mogu da dodjem do servisne istorije a decko koji radi na prijemu kaze ne radimo mi to. Pritom gleda u ravumar i komentarise kako je auto poslednji put bio u ovl servisu 2015. i kako je tad imao toliko i toliko km.  i da bar do tad nema za elezene neke havarije. A inače ne rade to. Smešno je koliko su neuslužni.
Lake auto Čačak odradio bez problema.

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk


Van mreže Wele

  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 6642
  • Lokacija: MunZe
  • Karma: +265/-170
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, B7
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #10 poslato: Jul 26, 2018, 10:49:20 pre podne »
Pohvala za Lake. Nista ih ne kosta, a ostavlja pozitivan utisak kod korisnika. Porse Sever nemaju u bazi evidencije o servisima mog pasata, a tamo bio odrzavan od prvog dana. Pri tome kada zakazujes servs traze ti sve moguce podatke; ime prezime, telefon, br sasije, br registracije, adresa!!. Kad ih pitam kakve veze ima moja adresa sa zamenom ulja, kaze "takva je procedura" Haha, vazi. Evo vam moje procedure - Zbogom.
Za njih servisna knjizica zakon. Meni je to bas glupo.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže netix

  • VW Početnik
  • Poruke: 88
  • Lokacija: Kruševac
  • Karma: +2/-1
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat b5.5 1.9 Tdi 74kw
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #11 poslato: Jul 28, 2018, 10:31:40 posle podne »
Iz nekog razloga podaci o servisima ni iz jednog servisa kod nas ne idu u centralnu bazu.

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #12 poslato: Jul 28, 2018, 10:34:00 posle podne »
Ali, pazi, lik na prijemnom gleda u ekran i cita da je auto poslednji put bio u ovl servisu 2015. da je tad imao 85k km i jos par podataka. Ja ga pitam, kako da dodjeđ do sevisne istorije i dal je moguce a on kaze 'ne'. Pa kako i odakle onda cita te podatke?????

Sent from my NOKIA 8 using Tapatalk


Van mreže AcoVW

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1121
  • Age: 31
  • Lokacija: Čačak
  • Karma: +36/-13
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CC, Golf 5
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #13 poslato: Jul 29, 2018, 12:21:58 pre podne »
Iz nekog razloga podaci o servisima ni iz jednog servisa kod nas ne idu u centralnu bazu.
Odakle ti to?

Van mreže darkonda

  • Jr. Member
  • *
  • Poruke: 239
  • Karma: +5/-4
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Nemam
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #14 poslato: Septembar 17, 2019, 05:25:15 posle podne »
Kupio sam golfa 6 pre par meseci, mozda cu menjati akumulator, da li ce mi se zakljucati rcd310/315 kad ostane bez struje?
Nisam jos pretrazivao da li imam kod za multimediju u servisnoj i u ovoj knjizi sto je dosla uz auto.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk


Van mreže Fitipaldi

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2162
  • Lokacija: Basra, Irak
  • Karma: +35/-30
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #15 poslato: Septembar 17, 2019, 05:41:43 posle podne »
Trebao bi da imas. Možda ima napisan i na samom uredjaju.


Sent from my iPhone using Tapatalk
This time next year, we'll be millionaires!

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #16 poslato: Septembar 17, 2019, 05:52:28 posle podne »
Ako je original dosao sa autom (fabrički) , onda ti ne treba

Sent from my Honor 20 using Tapatalk


Van mreže darkonda

  • Jr. Member
  • *
  • Poruke: 239
  • Karma: +5/-4
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Nemam
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #17 poslato: Septembar 17, 2019, 06:39:56 posle podne »
Gledao sam po ovim papirima nisam nasao, malo cu detaljnije pregledati.
A ne znam gde na njemu treba da pise, pa necu ga vaditi valjda da bi pogledao iza sifru?

Mislim da je orginal fabricki, style je oprema i taj ide u toj opremi.

Brat menjao akumulator tako sto je prvo upalio auto, jel to moguce i nije stetno?


Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Van mreže ssrki

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 367
  • Lokacija: vrsac
  • Karma: +15/-4
  • Pol: Muškarac
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #18 poslato: Septembar 17, 2019, 06:41:07 posle podne »
Onda ne brini

Sent from my Honor 20 using Tapatalk


Van mreže Speedey

  • Transporter
  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1294
  • Lokacija: Derventa RS
  • Karma: +55/-10
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat 3C Bluemotion
Odg: Rcd 310 nemam kod
« Odgovor #19 poslato: Septembar 17, 2019, 08:57:53 posle podne »
Gledao sam po ovim papirima nisam nasao, malo cu detaljnije pregledati.
A ne znam gde na njemu treba da pise, pa necu ga vaditi valjda da bi pogledao iza sifru?

Mislim da je orginal fabricki, style je oprema i taj ide u toj opremi.

Brat menjao akumulator tako sto je prvo upalio auto, jel to moguce i nije stetno?


Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na kome autu? Moze na golfu 2 i slicnim generacijama. Skines li klemu na 6ici, odma ce se ugasiti.
Jetta 1 1982 1.6 D☒
Golf 2 1986 1.6 D ☑
Polo 9N 2002 1.9 SDI☒
Polo 9N 2004 1.9 SDI ☒
Passat B6 2007 1.9 TDI ☑
Golf Plus 2008 1.9 TDI ☑