par stvari koje stalno ljudi spominju:
1) Sta ces kad se isprazni ... lupaces se po usima sto si budala.. ja nisam ostao bez goriva za 15 godina koliko vozim, zasto bi sa ovim bilo razlike?
Ako crkne na autoputu ces svakako popiti kaznu sto si ostao bez goriva.. sus mozes gorivo sa kanticom, ovog mozes da punis sa slepanjem

2) Puni se 6h, ja napunim za 5 minuta.. vecina modernih (citaj tesla) napuni 80% dometa za 30ak minuta.. sto u praksi znaci da mozes voziti 400km, stati na pauzu i voziti jos 300km.. sto bar ja i sa klasicnim radim, ne zbog auta, nego zbog sebe.. ko fura u cugu 1000km, slazem se da nije opcija.. sa druge strane za par godina ce i to biti bolje, vec se u zadnjih 5 poznaje 10x razlika.
3) Pouzdanost/Performanse .. elektromotor ima 1 pokretan deo, moze ga svaki duduk popraviti.. kad stoji u mestu trosi nula, kad ocepis ide kao blesav... ubrzanje isto dal ocepis sa 10km/h ili 110km/h ili 210km/h
4) Zvuk .. ovo kako kome godi.. auto industrija se polomi da utisa auto vec godinama, al to je odjednom minus.. mozes ko skoda pustiti i V8 kroz zvucnike pa eto, imas sta hoces .. ja licno vise volim visok zvuk elektro motora.
5) Jeste da su preskocili vejrona i gt3 i laferrari, al kako bi isao po stazi HA .. prvo mogu na prste da nabrojim ljude koje voze po stazi ili voze kao po staze.. lozane ne racunam.. najveci problem je visak kilograma, sto je ujedno i ogroman plus jer je vecina tezine nisko u autu, sto ne mozes sa sus napraviti nikako. docice manje i lakse baterije , pa ce biti i toga.
6) Al to ne grmi ne puca , slusaj XY ... naravno da ne, kome prija moze uzeti neki V8 muscle car pa voziti da puca na sve strane.. a moze i hondu sa olukom pozadi, da ga celo selo cuje.. ko se jos na to lozi jbg.. sta da kazem.
<3