Problem sa pumpom i jeste i nije komplikovan, posebno što su cene polovnih pumpi smešne. Ono što bi ja metnuo je AAZ pumpa, ali njih ima mali milion, katastrofa. Prve pumpe su isti princip kao i MK2, ali je bregasta kao na TDI pumpama preko 3mm, na novijim je manja oko 2.8mm. MK2 pumpe i D i TD su 2,2mm osim 1.6TD 1V beše od 60PS, kod njega je 2,55mm, tako da svaka AAZ pumpa je upgrade za 1.6D zbog agresivnije bregaste jer može istu količinu goriva da ubrizga za kraće vreme. Sve to nije za sad komplikovano

ono što jeste komplikovano je sistem za ugao paljenja i ler gas... toga ima trista kombinacija i sad ja ne znam ni šta hoću ni šta neću. Za sad me vuče AAZ novija sa elektro ventilom za regulaciju ugla paljenja i senzorom za glavu, ali za nju treba kompjuter da se odradi. Realno nije potrebna za standardni RPM, samo dodatna komplikacija, ventili su extra skupi i ređi od TDI polovnih, ali za obrtaje prava stvar. 1.6D može da se vrti u najmanju ruku kao i benzinski u generaciji, ali ne može samo da se odvrne šraf, mora i agresivna bregasta zbog kraćeg vremena ubrizgavanja, i mora ranije paljenje na višim obrtajima a to ne može da se podesi idealno sa MK2 pumpom.
Na sve to može da se doda i TDI pumpa sam 9mm glavom i da se odradi sa gasom bez sajle. Dve 3D mape, jedna za količinu i druga za ugao, nema federa podloški tegova šrafova samo USB, ali nisam siguran da li bi se odrekao sajle. Bez sajle to nije više isti auto, sajla je zakon

živela sajla

.
Definitivno sajla LIMP mod, rešeno.