Autor Tema: Bord kompjuter  (Pročitano 8776 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peca_Nis

  • VW KLUB Maniac
  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4928
  • Automobil: 2000 Volkswagen Golf
  • Age: 22
  • Lokacija: Nis
  • Karma: +137/-29
  • Pol: Muškarac
  • Respect: +79
  • Auto: VW Golf 4 tdi
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #20 poslato: Maj 19, 2011, 03:56:59 posle podne »
0
prijatelju, ti nemas bord...  ;)  


ovako izgleda taj model borda, do pola je ekran, od pola na gore je crno, plastika, kod tebe je svuda plastika...  ( ne obracaj paznju da izgled sata, to je od novijeg passata b5.5 i od restyling mk4 )

kod tebe je ovako


tebi se tu nalaze samo lampice za razno.
« Poslednja izmena: Maj 19, 2011, 04:00:43 posle podne Peca_Nis »
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Dusaan92

  • VW Početnik
  • Poruke: 120
  • Automobil: 2000 Volkswagen Passat
  • Lokacija: šabac
  • Karma: +1/-1
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Passat B5 TDI,Golf 2 GTD
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #21 poslato: Maj 19, 2011, 04:02:33 posle podne »
0
prijatelju, ti nemas bord...  ;) 


ovako izgleda taj model borda, do pola je ekran, od pola na gore je crno, plastika, kod tebe je svuda plastika...  ( ne obracaj paznju da izgled sata, to je od novijeg passata b5.5 i od restyling mk4 )

kod tebe je ovako


tebi se tu nalaze samo lampice za razno.
Ej jbga...Nista..Svejedno hvala vam sto ste se potrudili...  biggrin

Van mreže jovanmarkovic

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 408
  • Lokacija: Bor
  • Karma: +1/-3
  • Pol: Muškarac
  • Respect: +1
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #22 poslato: Maj 19, 2011, 04:04:21 posle podne »
0
Peca Nis je upravu, samo sto postoji i opcija veceg porda nego sto je Peca Nis postavio. A na ovoj drugos slici se i odslikavaju lampice za rucni, gorivo itd.

Van mreže Peca_Nis

  • VW KLUB Maniac
  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4928
  • Automobil: 2000 Volkswagen Golf
  • Age: 22
  • Lokacija: Nis
  • Karma: +137/-29
  • Pol: Muškarac
  • Respect: +79
  • Auto: VW Golf 4 tdi
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #23 poslato: Maj 19, 2011, 04:21:42 posle podne »
0
da, postoji i onaj najveci kao sto ima martini i valjda jovanmarkovic  B) predstavi auto u delu foruma za passat da vidimo sta sve ima i kako izgleda. Ja imam ovakav, koji je polovina ovog prozorcica.
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže kiza91

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1394
  • Age: 23
  • Lokacija: Pancevo
  • Karma: +7/-7
  • Pol: Muškarac
  • vw rulez
  • Respect: -2
  • Auto: Bugatti Veyron
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #24 poslato: Maj 20, 2011, 12:48:54 pre podne »
0
imam ga i ja  clap clap

Van mreže slobodan_ns

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: Novi Sad
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Kupujem golf 5
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #25 poslato: Januar 27, 2015, 03:16:00 pre podne »
0
Koja je razlika u kompjuteru kada se sastoji iz jednog dela i iz dva dela? GOLF 5!

AdWords




AdWords oglasi
« Odgovor #26 poslato: Januar 30, 2015, 04:10:50 posle podne »

Van mreže slobodan_ns

  • VW Početnik
  • Poruke: 28
  • Lokacija: Novi Sad
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Kupujem golf 5
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #26 poslato: Januar 30, 2015, 04:10:50 posle podne »
0
?

Van mreže Rorsah

  • VW Početnik
  • Poruke: 71
  • Karma: +0/-1
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Potraznja
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #27 poslato: Februar 13, 2015, 01:46:52 posle podne »
0
jos jedna nedoumica kod mog golf 4 koji sam kupio pre par dana.

bord komp. je radio ok sve vreme,i sada radi stim sto malopre kada sam upalio auto,gornji deo displeja,gde se nalazi potrosnja i svasta nesto,je kao izbledeo,ne vidi se lepo,dok se ne unesem blizu ne vidim brojeve,dok vozim ne mogu da procitam,jer kao da nestaje...dok se dole ispod gde je temperatura lepo vidi.

o cemu se radi ?

Van mreže Rorsah

  • VW Početnik
  • Poruke: 71
  • Karma: +0/-1
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Potraznja
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #28 poslato: Februar 13, 2015, 06:22:05 posle podne »
0
Jos jedno pitanje ako neko moze da mi pojasni.

Kako da resetujem bord? Hocu da mi skine trenutnu potrosnju, koju sada pokazuje, i koju sam preuzeo prilikom kupovine auta. Hocu sada da to ponistim pa da vidim kako kod mene trosi?

Van mreže lolazoca

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2024
  • Lokacija: Zemun - Arequipa
  • Karma: +33/-13
  • Pol: Muškarac
  • Smrt je glavni stos , zato se i cuva za kraj
  • Respect: +120
  • Auto: Pogrebni Vw Sharan 1.9 tdi
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #29 poslato: Februar 13, 2015, 07:51:51 posle podne »
0
Rorsah ... desna Rucica pa sa donje strane imas dugme- prekidac stisnes i zadrzis ... i reset ...  ;)

Moram da te pitam nesto da taj tvoj Golf nije bio slucajno u Obrenovcu , jer vidim da imas dosta tih sitnih problema i to uglavnom oko struje , senzori , kazaljke itd ... jeste ti prvi auto kako si naveo ... ali nisam siguran da si bas dobro pazario ... dosta toga te muci ...  :46
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.


Van mreže Rorsah

  • VW Početnik
  • Poruke: 71
  • Karma: +0/-1
  • Pol: Muškarac
  • Respect: 0
  • Auto: Potraznja
Odg: Bord kompjuter
« Odgovor #30 poslato: Februar 13, 2015, 08:19:56 posle podne »
0
nije...znaci ono na rucici zadrzim i on resetuje trenutnu potrosnju?

pa ovo su sitnice,termodavac,senzor temper,i parking senzor,ne verujem da je to nesto puno strasno za jedan polovnjak.
mislim da je puno bitniji motor koji rekao bih radi jako dobro.