Razvaljivao sam pikslu i ukapirao kako ide. Uopste nije velika filozofija. Kada budem sklapao opet slikaću proceduru, sada sam samo uspeo da slikam taj držač sijaličice.
Ne treba uopšte cela pepeljara da se vadi niti da se zeza sa kožom sa menjača. Ja sam prvo izvadio osigurač od upaljača da ga ne bi bezveze spržio i onda šarafcigerom lagano krenuo da vadim onaj ulaz od upaljača. Crveni (narandžasti,zeleni itd... kako kod koga) krug koji svetli je zapravo nosač upaljača i on ima žabice koje drže ulaz za upaljač (onaj lim sa kontaktima i grejačima za upaljač i tako to).
Negde na pola puta u tom ulazu imaju dve rupice u koje naležu žabice. Šarafcigerom treba samo te žabice odgurnuti i bez ikakvog napora izvući kompletan ulaz, ištekati džek i upaljač je napolju.
Onda lagano izvaditi tu crvenu (narandžastu ili kakvu već) plastiku koja ide oko upaljača, takođe šarafcigerom otklanjajući žabice koje je drže uz pikslu. Kada se ta plastika izvuče onda je na njoj zajedno i sijaličica sa svojim nosačem.
Evo slike tog delića:

Ja sam malo bio krkan, pa sam pokušao da izvučem sijaličicu napolje ali mi je pukla među prstima

ne znam samo gde bi mogao da nađem ovu zafrkanciju sa slike....čisto sumnjam da se oni u autodelovima uopšte sete da nabave ovako nešto