Autor Tema: VCDS 10.6 Problemi i saveti  (Pročitano 40716 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
VCDS 10.6 Problemi i saveti
« poslato: Februar 07, 2011, 11:04:51 posle podne »
jel zna neko ko ubacuje softver u interfejs
ni sam ne znam kako sam ga zakljucao  boodala
imao sam kinesku kopiju i updatovao mi se preko neta i zakjucao mi se kabal
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2011, 06:59:05 posle podne od strane Boban »

Van mreže Simon69

  • Old.Jr Member
  • **
  • Poruke: 321
  • Age: 49
  • Lokacija: Mladenovo
  • Karma: +19/-5
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2011, 11:15:39 posle podne »
Pojasni malo,nista ne razumem. bonk
Ko nece kad moze,nece moci kad bude hteo.

Van mreže Morris

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 768
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +8/-7
  • Pol: Muškarac
  • Auto: 1961 VW Baggy
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
« Odgovor #2 poslato: Februar 07, 2011, 11:22:22 posle podne »
ubacuje softver u interfejs

Auu druze sta si ti ovde napisao  biggrin

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2011, 11:24:05 posle podne »
jbg mozda sze bas nisam najbolje izrazio ali ste me razumeli   biggrin
ispravi me
« Poslednja izmena: Februar 07, 2011, 11:25:37 posle podne od strane faki85 »

Van mreže shvexoman

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2660
  • Lokacija: Smederevo
  • Karma: +44/-36
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
« Odgovor #4 poslato: Februar 07, 2011, 11:57:58 posle podne »
pa idi kod tog ko ti ga je prodao

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #5 poslato: Februar 08, 2011, 10:02:54 pre podne »
i sta da mu kazem, covek mi je namestio i radio je, ali se zakljucao za par dana

Van mreže shvexoman

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 2660
  • Lokacija: Smederevo
  • Karma: +44/-36
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #6 poslato: Februar 08, 2011, 11:19:16 pre podne »
pa nek ti namesti opet

Van mreže martini_u_kuci

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4800
  • Age: 32
  • Lokacija: Stari Košutnjak, BGD
  • Karma: +46/-29
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #7 poslato: Februar 08, 2011, 12:22:43 posle podne »
updatovao mi se preko neta i zakjucao mi se kabal

eto, to se desilo...pa ne smes da ga apdejtujes....mislim da ne moze da se nabudzi....tj mora cip u kablu da se reprogramira, a sad ne znam dal to neko radi kod nas....

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #8 poslato: Februar 08, 2011, 12:35:38 posle podne »
nasao sam nekog tipa u barajevu
otkljucace mi ga za 10e

Van mreže martini_u_kuci

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 4800
  • Age: 32
  • Lokacija: Stari Košutnjak, BGD
  • Karma: +46/-29
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #9 poslato: Februar 08, 2011, 04:26:39 posle podne »
ekstra...misio sam da mora da se rastura kabl pa da se budzi...
javi sta si uradio

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #10 poslato: Februar 08, 2011, 09:01:01 posle podne »
pa mora da se ratura i da se programira
zavrsice mi

Van mreže milanlaki

  • VW Početnik
  • Poruke: 67
  • Lokacija: Zemun
  • Karma: +0/-2
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Fiat Punto 1.3MJet
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #11 poslato: Februar 08, 2011, 09:16:50 posle podne »
A posle tog otkljucavanja hoce moci da se radi update? a da ne zakuca opet naravno :)

Da li je vcds 10.6 i vag 106 isto? Ako nije u cemu je razlika?

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #12 poslato: Februar 08, 2011, 09:22:49 posle podne »
vag 106, ja mislim da su isti
nece moci da se updatuje ali ce normalno raditi
ali je rekao da ce mi dati neke programe koji blokiraju njegov izlaz na net
videcemo
valjda nece opet da se zakljuca biggrin

Van mreže Guarana

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 3279
  • Age: 34
  • Lokacija: Ljubljana
  • Karma: +85/-35
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Rapid
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #13 poslato: Februar 08, 2011, 09:50:30 posle podne »
ma blokiras u windows firewall koji imas vec , ili ako je bas dosadan u host fajlu, samo onda ne mozes na sajt uopste s tog kompa
lollol

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #14 poslato: Februar 08, 2011, 10:10:26 posle podne »
ma hocu da ga namestim da ide na net a da se ne updatuje

Van mreže Boban

  • Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 8187
  • Age: 34
  • Lokacija: BGD
  • Karma: +67/-13
  • Pol: Muškarac
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #15 poslato: Februar 08, 2011, 10:15:42 posle podne »
Kad sam trazio uputstva znam da sam negde u napomeni video da se nikako ne koristi racunar sa kojim se u isto vreme ide na net, nije mi bilo jsano zbog cega jer nije bilo objasnjeno, ali eto to je to

Van mreže Guarana

  • Master Member
  • *****
  • Poruke: 3279
  • Age: 34
  • Lokacija: Ljubljana
  • Karma: +85/-35
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Rapid
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #16 poslato: Februar 08, 2011, 11:23:45 posle podne »
ne znam tacno o cemu se radi .. tj za sta je program.. al ako me neko uputi , verovatno mogu da sredim ... ipak sam ja profi geek
lollol

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #17 poslato: Februar 16, 2011, 12:51:47 posle podne »
stigao je kabal clap
programiran, radi   clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap
ako ga neko zakljuca neka se javi da ga uputim kod doktora
moze lock
« Poslednja izmena: Februar 16, 2011, 08:00:08 posle podne od strane faki85 »

Van mreže saki

  • VW Početnik
  • Poruke: 58
  • Lokacija: Leskovac
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf TDI
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #18 poslato: Februar 16, 2011, 08:14:48 posle podne »
A šta ako opet zaboraviš da isključiš internet, da li će ponovo da se zaključa???
ASZ

Van mreže faki85

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 543
  • Age: 33
  • Lokacija: beograd
  • Karma: +13/-15
  • Pol: Muškarac
Odg: zakljucao mi se vcds 10.6
« Odgovor #19 poslato: Februar 16, 2011, 08:21:33 posle podne »
nece vise
na internetu sam
 biggrin
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2012, 09:04:55 posle podne od strane Boban »