Tako je izgledao narednih 5-6 godina ,s tim sto, nedugo sto su postavljeni skinuti ti plasticni pragovi
Veliki obrat situacije se desio kad me je na lokalnom putu udario jedan poznanik i polomio prednji branik i
ostetio djelimicno blatobran, pa dva mjeseca poslije toga me na kruznom toku udario neki lik u vozacka vrata,
pa nakon toga sam ja udario rikvercom u stub rasvjete i polomio zadni branik.
Desila su se neka ostecenja koja nisu bila strasna ali ni to auto vise nije bilo to.
U medjuvremenu je izgorjela i farba jer nije vidio dana garaze od 1997 kad je farban.
Kupio sam i mk3 pa sam onda odlucio da idem u project sa njim posto imam auto za posao mk3.
I krenuo u nabavku originalnih dijelova - branici, gti bodykit itd.,
pa zatim u rastavljanje golfa.
Evo koja slika:

Komplet sjedista iz golfa 4 Highline - evo slika jednog

Prednji i zadnji branik, nabavljeni iz Svicarske u extra stanju..
Nikad vise zamjenski nece na moj auto jer ih je nemoguce ugraditi
kako treba, ovamo rupa onamo rupa ovdje kraci ovdje duzi - haos.
Znaci origigi ipak.

Takodje i GTI bodykit kojih sam nabavio nekoliko kompleta kupujuci parcijalno po svim mogucim otpadima
Nigdje kupit citav komplet, a i mozda bolje jer tako parcijalno me je izaslo puno, puno jeftinije

Od ostalih dijelova nabrojacu neke koji su nabavljeni:
- prednje glavcine sa ventilirajucim diskovima, komplet sa klijestima i plocicama
- zadnje kocnice, komplet diskovi sa klijestima , plocicama i sajlama rucne
- sva vrata , blatobrani , hauba original u extra stanju
- servo letva volana
- farovi crystal smoked with angel eyes, zmigavci crystal smoked, stop svjetla crystal, nove felge alessio model "turbo" 7,5x16
-sportske opruge kojima sam bas zadovoljan iako sam nabavio i KW Gewinde (cekaju ugradnju)
-centralno sa daljinskim zakljucavanjem
-komplet dihtunga, komplet remenja, komplet kvacila,komplet crijeva i stucni,kompletna nova el.instalacija
-kozni tapacirunzi na vratima, "mekana" tabla
-itd itd itd - vidjecete tokom projekta ono sto nije nabrojano ovdje