DYNABLASTER
Jr. Member
Van mreže
Pol: 
Automobil: Suzuki Samurai
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Jul 20, 2010, 10:54:10 am » |
|
ukusi su razliciti, to je meni jedan od najlepsih playera, onda su tebi verovatno i sve kucne hifi sprave gadne a razlika izmedju USA modela i evropskih je u radio stanicama, ako nema opciju da podesis na evropske parametre da vata, onda nista od slusanja radia 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
HU: Eclipse 8445 FS: Phase Audiophile 5&6 & Andrian Audio A25g2 @ MTX Black Gold & Streetpower FMA 10.2 Ltd. & PowerAmper SUB: SONY XS HS12 ili ko zna koji:D @ Hifonics Andromeda 250xII
|
|
|
|
|
|
|
vivanbgd
Sr. Member

Van mreže
Pol: 
Automobil: VW Scirocco 1.4 t(si)
SCIROCCO
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Jul 20, 2010, 07:06:23 pm » |
|
pogledaj u oglase.............nije sto ga ja prodajem ali je dvd stvarno majka i imas sve u jednom.........
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzoni_ml
VW Početnik
Van mreže
Pol: 
Automobil: Golf IV 1.9 TDI
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Jul 20, 2010, 07:10:24 pm » |
|
Gledao sam taj pioneer,za te pare mislim da je najbolji. Za sada me najvise vuce ovaj alpine double din,ako bude moglo ovo iz amerike za nemacku da se poruci,mada neki kazu da radio stanice nece da rade...moracu da vidim Gledam i ovaj ida-x305,kao sto damirk ima,mada i njima cena oko 300 kolko sam video  ,moram da potrazim mozda ima i jeftinije...ali bar ima neku zastitu(skida se ona plocica) @vivanbgd: Video sam,al to mi opet malo skupo a i nesto nisam fan ovih sto se rasklapaju,sve se tipujem nesto ce da zvezka itd. Nikad nisam video uzivo
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 20, 2010, 07:14:10 pm dzoni_ml »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Wele
Sr. Member

Van mreže
Pol: 
Automobil: Golf 4 1.8T GTI
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Jul 21, 2010, 04:59:07 pm » |
|
meni se sviđa ovaj http://www.dealercostcaraudio.com/pioneeravh-p4100dvd.aspxili 4200 nešto skuplji e sad pitanje... kako ljudi planirate da sačuvate ovo u kolima?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vivanbgd
Sr. Member

Van mreže
Pol: 
Automobil: VW Scirocco 1.4 t(si)
SCIROCCO
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Jul 23, 2010, 04:43:49 pm » |
|
imaju i alpina i pioneer problam a to je sto navigacija ne radi kod nas, a ni okolo na balkanu, nego ti na AV ulaz stave neku dodatnu navigaciju koja se kontrolise preko dodatnog daljinskog i ne moze da prica u isto vreme sa muzikom, a ne radi preko tuchscreena(bar je tako bilo kad sam ja kupovao, posto sam 6 meseci gledao i proucavao) a pioneer ima problem kao i kenwood shto ne moze dodatna oprema da se nadje ovde, drugar je bluetooth trazio vise od godinu dana i nista......tako da je najbolja varijanta iz inostranstva........
najbolje ti je ako bi mogao da nadjesh negle da probash player u svojim ili tudjim kolima, da vidish da li ti odgovara meni i kako se koristi......
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 23, 2010, 04:45:49 pm vivanbgd »
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzoni_ml
VW Početnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Jul 29, 2010, 08:23:09 pm » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jul 29, 2010, 08:37:02 pm dzoni_ml »
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzoni_ml
VW Početnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Avgust 01, 2010, 06:39:25 pm » |
|
Jel ima neko iskustva sa alpine playerima bez cd-a? Gledam svi koriste ipod sto ja verovatno necu nego cu Usb... Rec je o alpine ida-x100 I osvetljenje se super uklapa kolko sam video:  Tako da samo ako uspem da nadjem neki klip kako ucitava sa Usb-a ili neko preporuci ovo se najverovatnije sutra ubacuje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sandokan
Sponzor
Hero Member
Van mreže
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Avgust 01, 2010, 08:24:56 pm » |
|
to ti je bas stari model
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lolazoca
Jr. Member
Van mreže
Pol: 
Automobil: VW SAHRAN 1,9 tdi
|
 |
« Odgovor #30 poslato: Avgust 01, 2010, 09:41:05 pm » |
|
Jel ima neko iskustva sa alpine playerima bez cd-a? Gledam svi koriste ipod sto ja verovatno necu nego cu Usb... Rec je o alpine ida-x100 I osvetljenje se super uklapa kolko sam video:  Tako da samo ako uspem da nadjem neki klip kako ucitava sa Usb-a ili neko preporuci ovo se najverovatnije sutra ubacuje  ma daj Dzoni ...nemoj sad sa konja na magarca....2-Din....obavezno.... jos je ovo i stariji model.... nadjes da ima mp3/bluetoth/usb...navigacija .  ...neka integrisana kod nas radi neka ne....dvd...tv itd ....mislim da je to visak za onog ko uziva u voznji.... tako da samo 2-din....  ....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.
|
|
|
dzoni_ml
VW Početnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #31 poslato: Avgust 01, 2010, 09:50:56 pm » |
|
Jeste stari,ali danas sam gledao njega i ida-x305s koji je bas nov model i licno meni je ovaj dosta lepsi..a sve je totalno isto sem izgleda... I ja bih vise double din,ali koji? Mislim ako ubacujem treba bar navigacija da radi...sto znaci samo kinez 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzoni_ml
VW Početnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #32 poslato: Avgust 01, 2010, 09:52:56 pm » |
|
ida x100  ida x305  Isti djavo samo x305 ima neki mat izgleda koji se meni ne svidja a ovaj ima sjajan...i na x100 mnogo lepse svetle dugmici.cena nekih 50e razlike A u obzir dolaze samo koji imaju color ekran  Ako neko ima neki predlog do 250-260e nek postuje  ..Jbg ovde ima svasta da se kupi skreso sam budzet  A da stedim i ubacim nesto od 400+ evra koje pritom nema nikakvu zastitu je malo glupo
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2010, 10:07:21 pm dzoni_ml »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|