Autor Tema: REKLAMIRANJE I SPONZORSTVO  (Pročitano 4442 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vw-club

  • Uprava Kluba
  • VW Početnik
  • *****
  • Poruke: 77
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +16/-5
    • vw-club.rs
  • Auto: VW Family
REKLAMIRANJE I SPONZORSTVO
« poslato: Jul 13, 2015, 05:42:47 posle podne »
Za sve zainteresovane, koji bi zeleli da se reklamiraju pomocu Volkswagen Kluba, ovo su vidovi saradnje koje Vam nudimo:

1) Prijatelj kluba – Dobijate reklamu na forumu u kategoriji Prijatelji kluba. Zauzvrat, od Vas tražimo da date odredjeni popust za registrovane članove kluba. Ovaj tip saradnje Vam ne omogućava komercijalno reklamiranje na našem forumu, odnosno zabranjeno Vam je da postavljate oglase komercijalnog tipa i da se na bilo koji drugi način reklamirate preko foruma, osim u reklami koju dobijate u gore pomenutom podforumu „Prijatelji kluba“. Reklamiranje je zabranjeno i na zvaničnim okupljanjima i manifestacijama Volkswagen kluba.

Nepoštovanje zabrane o komercijalnom reklamiranju će biti sankcionisano od strane Uprave Volkswagen Kluba.

Ovaj vid saradnje je besplatan.


2) Sponzor kluba – Dobijate reklamu na forumu u kategoriji Sponzori kluba, kao i pravo da se komercijalno reklamirate na forumu, što podrazumeva sticky (lepljivu) temu u Malim oglasima, kao i mogućnost da se reklamirate u drugim podforumima, tj. da nudite svoje usluge članovima foruma, ukoliko ih zatraze.
Sponzori kluba imaju pravo da se reklamiraju i na zvaničnim okupljanjima Volkswagen kluba.
Da bi ostvarili pravo da se reklamirate na manifestacijama Volkswagen Kluba (npr. Wagenfest), morate ostvariti saradnju kao Sponzor kluba u vremenskom periodu od 6, ili više meseci u jednoj kalendarskoj godini.

Ovaj vid saradnje se naplaćuje.*3) Baner – Možete izabrati zakupninu banera na forumu ili na sajtu kluba. Ukoliko izaberete samo ovaj vid saradnje, nije Vam dozvoljeno da se na drugi način komercijalno reklamirate.

Ovaj vid saradnje se naplaćuje.*


Navedeni vidovi saradnje su medjusobno nezavisni, odnosno možete izabrati jedan, dva, ili sva tri oblika, na Vama je da odlučite.


*Cene usluga možete dobiti kontaktiranjem Uprave Volkswagen Kluba.

Kontakt:
email: office@vw-club.rs
« Poslednja izmena: Oktobar 26, 2018, 04:32:02 posle podne od strane admin »