Autor Tema: Seat Ibiza 2009 problem radio, stanice, signal  (Pročitano 1076 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jolehp

  • VW Početnik
  • Poruke: 3
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +0/-0
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Seat IBIZA 2010 1.6 16V Benzin
Seat Ibiza 2009 problem radio, stanice, signal
« poslato: Decembar 05, 2023, 09:48:30 pre podne »
Poštovani,

Pre 2-3 meseca sam stavio kvalitetniju shark antenu (sa alija) i sve mi je normalno radilo. U poslednje vreme je počelo da šušti, da signal bude kvalitetniji itd. Promenio sam shark antenu stavio drugu ( imao sam i rezervnu) isto se dešava, probao da vratim staru antenu nekako kao da ne naleže ne znam zašto. Ne deluje mi da se nešto razbucalo gore sve je to tvrdo.  Primetio sam da je taj sraf jedva hvata pa sam stavi drugi i lepo zategnuo. Ali isto, ili  radi na kratko dobro ili opet sve susti ne nalazi stanice itd.

Dešava mi se da uradim nekoliko puna skeniranje i da nadje 2-3 stanice, ili da nadje dosta više da radi dobro, pa onda se opet izgubi kvaltet i sve tako u krug.

Da li je do radija, ili do cega moze da bude?

Kako se na SEAT IBIZA 2009 restartuje na fabriku taj mp3 radio. Mozda on poceo da baguje i treba mu reboot.

Nigde na netu nisam uspeo da nadjem.   A vidim da ima i nekih podešavanja na njemu ne znam sta treba da bude ukluceno sta ne.

Ne znam kako to da rešim, osim sto uradim nekolio scan ili udjem u memory pa opcija AS ( isto skenira stanice) i sve tako. Ali opet ne dobijam da normalno skenira stanice i zapamti i da sve rade. Npr S3 radi dobro, a pink jako lose ili ga nema uopste. Dve tri stanice ponavlja stalno i nadje ih i budu dobre, ostalo ne pronalazi. Nekad nadje 10 stanica, a imalo je 20tak...

Da li postoji negde iznad gepeka radio prijemnik kome moze da se pristupi da se ocisti? Mozda je zaprljan od vode i prasine.. Vidim na Altei to ima..

Ne znam sta da radim vise, svaka pomoc je dobro dosla.
« Poslednja izmena: Decembar 05, 2023, 10:07:41 pre podne od strane jolehp »