Autor Tema: PRAVILA FORUMA !  (Pročitano 49151 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže admin

  • Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 20528
  • Age: 40
  • Lokacija: Beograd
  • Karma: +401/-37
  • Pol: Muškarac
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
PRAVILA FORUMA !
« poslato: Novembar 23, 2005, 12:48:03 pre podne »
OSNOVNA PRAVILA FORUMA:

Niko ne voli pravila i mi ne volimo da članove primoravamo na njih, ali da bi bili sigurni da će ovaj forum biti i ostati zanimljiv pročitajte nekoliko jednostavnih pravila koja očekujemo da poštujete!


OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE:

Administratori i Moderatori kontrolišu sobe onako kako ih vidite i njihove odluke su konačne i neopozive.
Moderatori kontrolišu svoje sobe. Oni će editovati i/ili izbrisati postove i/ili njihove delove da bi bili u skladu sa pravilima foruma. Kako Moderatori razumeju pravila foruma samo je na njima i sve zavisi od slučaja do slučaja. Njihova odluka je konačna. Ako mislite da je njihova odluka pogrešna, stavite sebi do znanja da oni ovo posmatraju kao treća strana i da svoje odluke sprovode na činjenicama, a ne emocijama. Protestvovanje protiv tih odluka neće doneti promenu. To vam može samo doneti upozorenje (warn/ban).
Spamovanje Administratora i Moderatora sa protestovanjem u vezi postova koji edituju/pomeraju/brišu i zaključavaju moze samo rezultirati upozorenjem.

OBAVEZNO je da se novi članovi PREDSTAVE u sobi za predstavljanje članova i da napišu ime, odakle dolaze itd... tek nakon toga biće u mogucnosti da vide ceo forum !!!


Svaki komentar ili tema koji budu postavljeni od strane nepredstavljenih članova biće obrisani.


Savetujemo novim članovima da pre nego što počnu da pišu postove, prvo pretraže Forum iz razloga što je neko već možda ranije odgovorio na ono što oni žele da pitaju. Time izbegavamo dupliranje tema i zaključavanje/brisanje ponovljenih.


Jednostavno! Vodite računa o sebi samima. Ako ste upozoreni jednom za povredu pravila, naučite nešto, ako i dalje nastavite sa istim ponašanjem, to će Vas dovesti do privremene zabrane pristupu forumu (ban). Vodite računa šta pišete jer sva prava zadržava VW Klub Srbija.
 
Slika avatara mora biti tematska jer ovo je sajt o automobilima ili lična fotografija po želji.
Potpis ispod svakog posta mora biti diskretan u dva tri reda ili nekom slikom normalne veličine (za potpis do 50 px visine).
Ukoliko neko to ne poštuje administratori mogu da ga opomenu i time mu skrenu pažnju da to sam ukloni ili mu oni sami uklone.

Linkovanje promotivnog - reklamnog karaktera je zabranjeno u potpisima. Direktno reklamiranje Vaše delatnosti preko potpisa je strogo zabranjeno! Svi potpisi sa ovakvom tematikom se tretiraju kao direktno reklamiranje u cilju ostvarenja profita!


ZABRANJENO JE:

- neprikladno ponašanje i prepiranje sa Moderatorima/Administratorima;
- spamovati forum (slati veću količinu beskorisnih postova);
- neprikladno ponašanje prema ostalim članovima foruma i njihovim postovima;
- koristiti pogrdne, proste i one reči koje bi mogle nekog da uvrede;
- reklamirati druge sajtove konstantno;
- isticanje pripadnosti nekog sportskog kluba;
- da se u jednu poruku ubacuje vise od 3 "smajlija".
- razgovarati o politici, veri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati svakakve rasprave. Ipak je ovo forum o automobilima.

Ukoliko odgovarate na poslednju poruku u temi izbegavajte citiranje iste, jer se podrazumeva da na nju odgovarate. Citiranje se koristi kada se odgovara na poruku koja je postavljena ranije.
Molimo Vas da se pridržavate ovog pravila, jer konstantnim citiranjem svake poruke dolazi do nepreglednosti i otežanog učitavanja, pogotovo ako u porukama ima i slika.



Administratori zadržavaju pravo da Vas momentalno odstrane sa foruma ukoliko teže prekršite pravila!



Broj postova NE ZNAČI NIŠTA! Ako imate 100 ili 10000 postova nema nikakve veze - vas status na ovom Forumu nema nikakve veze sa brojem postova! To naravno ne znači da možete da spamujete sobe (rooms) da bi dostigli određeni broj, a ako neko od članova krene tim putem Administratori/Moderatori će se pobrinuti. Učestvujte u punom smislu ali tako da ne morate da odgovorite baš na svaki post. Postove pišite u za to određene tematske sobe, ili će Administratori/Moderatori biti prisiljeni da ih pomeraju i/ili brišu. Ako imate nekome nešto lično da kažete - koristite U2U poruke (PM/PP, ICQ, YM, MSNM) ili e-mail poruke.


Za sva pitanja na raspolaganju stoji Vam, Administratori/Moderatori


Svi zainteresovani članovi foruma koji žele ostvariti popuste kod naših prijatelja mogu to uraditi na OVOM LINKU!




Samo registrovani članovi VW Kluba mogu ostvariti sve popuste i koristiti forum u potpunosti. Da bi ste se učlanili, klik OVDE!


Vaš VW Klub Srbija.
« Poslednja izmena: Decembar 05, 2016, 10:00:07 posle podne od strane admin »