Pre neki dan autić osvežen malim servisom. Sipano Castrol Edge Turbo Diesel 5w40.
Što se tiče felni videćemo na proleće kakve budu finansije, pa ću onda i gledati šta ima u ponudi i uzeti šta mi se svidi.
Od prvobitno navedenih problema svetlo se nekim čudom samo sredilo. Ventilacija i dalje zuji po istom principu. One linije će mi drugar srediti kada bude polirao neka kola slične boje.
Trenutno razmišljam o nekim sitnijim svetlosnim detaljima. Video sam ovde na forumu ledike u ventilacionim otvorima i svidelo mi se pa bih pokušao to da uradim. Razmišljam i o nekom osvetljenju nogu vozača i suvozača, ali da sija samo kada su otvorena vrata. Da li postoji neki senzor na vratima koji bih mogao da iskoristim za to? Razmišljam i još o 2 stvari

. Jedna je da ubacim lediku u menjač, da sija ona šema brzina. Kakav je princip skidanja ručice? Nije nešto komplikovano za amatera? A druga je da uradim osvetljenje spoljašnjih brava. Da li postoji mogućnost da se kroz ručku na bravi provuku žice? Sa unutrašnje strane bih stavio lediku od 3mm, da ne bude jako svetlo.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока