Autor Tema: Multimedija dilema?!  (Pročitano 34627 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže raca1

  • Hero Member
  • ****
  • Poruke: 1567
  • Age: 47
  • Lokacija: BGD
  • Karma: +92/-10
  • Pol: Žena
  • Auto: Golf MK2 1.6D Motronic
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #160 poslato: Oktobar 06, 2022, 12:52:27 posle podne »
Batali modul i kodiranje. Nabavi kvalitetan android, poveži kako treba i uživaj.


Život je jedan, Golf je dva!

Van mreže Vwasil

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 654
  • Lokacija: CG
  • Karma: +16/-3
  • Auto: Volkswagen
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #161 poslato: Oktobar 06, 2022, 02:14:31 posle podne »
Ja mislim da Android nema problema ovo što kažeš da vuče struju, meni su džek na džek spojili android na fabričku instalaciju, ništa nije prepravljano, kodirano i slično. Primijetio bih da vuče struju za godinu dana upotrebe.

Van mreže Madison

  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 12730
  • Lokacija: beogradski dođoš
  • Karma: +193/-78
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #162 poslato: Oktobar 06, 2022, 02:19:39 posle podne »
Raco, nece ni Android da radi bez novijeg Gateway-a, pitao sam par ljudi koji se bas bave prodajom i ugradnjom Android medija i svi kazu da ce mi vuci struju. Jedan lik mi je rekao da ce on da "prepravi nesto" kad ugradjuje da ne bi trosio, nije hteo da kaze sta, da bi uzeo pare za ugradnju. Drugi je rekao da ce da mi otkaci "neke dve zice" na adapteru, verovatno misli na Canbus zice ili sta vec, u svakom slucaju, necu da budzim bilo sta kad sam nasao Gateway za 20e u Ceskoj koji sigurno radi, smesno je ulaganje.

Vwasile, tvoj auto je 2008 godiste, od avgusta 2007. je poceo da se ugraduje noviji Gateway i zato tebi ne vuce struju, moj auto je 2006. Moze da se desi navnodno i da neki modeli ne vuku struju, ali niko ne zna tacno, te kineske multimedije su izgleda svaka prica za sebe jbg.

Sto se tice Androida, vecina mi je isto rekla da je radio prijem losiji ako necu da se isprsim za one od 200+ evra sa RDSom, tako da cu verovatno da uzmem RCD 310 koji ima da se kupi za sicu i to je to. Ako mi bas zatreba Bluetooth, 10e na aliju, bitno mi je da lepo izgleda i da se dobro cuje, ovaj RCD bas svi hvale za kvalitet i lepo se uklapa u enterijer petice.
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2022, 02:21:38 posle podne od strane Madison »

Van mreže Vwasil

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 654
  • Lokacija: CG
  • Karma: +16/-3
  • Auto: Volkswagen
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #163 poslato: Oktobar 06, 2022, 08:47:09 posle podne »
Nisam znao ovo za Gateway. Upravu si onda, bolje fabrika.

Van mreže Vwasil

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 654
  • Lokacija: CG
  • Karma: +16/-3
  • Auto: Volkswagen
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #164 poslato: Oktobar 06, 2022, 10:19:36 posle podne »
Pogledaj RCN 210, možda ti se svidi. Puno više opcija i sličan dizaj kao RCD 310 za sličan novac.

Van mreže Madison

  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 12730
  • Lokacija: beogradski dođoš
  • Karma: +193/-78
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #165 poslato: Oktobar 06, 2022, 11:31:05 posle podne »
Rcn 210 je za cetvorku, a i nema ga kod nas uopste.
Ubacen rcd 310, prezadovoljan sam. Ne mogu da opisem koja je razlika u odnosu na onog kineza, pocevsi od kvaliteta tastera pa do zvuka koji stvarno odvaljuje, slicno kao sto sam imao sa mfd1 u cetvorci. Radio stanice hvata odlicno isto, ipak je bilo sve ok sa mojom instalacijom. Jos samo gateway noviji da bude sve kao fabrika, za sad sam vratio onaj "most" na osiguracu.

Vizuelno se odlicno uklopio. beer

IMG20221006224240 by Mladenovic1989, on Flickr

Van mreže Vwasil

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 654
  • Lokacija: CG
  • Karma: +16/-3
  • Auto: Volkswagen
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #166 poslato: Oktobar 06, 2022, 11:49:03 posle podne »
Odlično, sviđa mi se kako se uklopilo, ovo mi se više sviđa nego one multimedije bez dugmića od 9" što ubacuju. Da ne znaš mogu li na moj postojeći Gateway da ukodiram prikaz podešavanja klime i grijača sjedišta na multimediji, viđao sam to da u Golfu 6 recimo ima fabrički. RCN sam gledao da ima i za Golf 5, cijena je oko 80e. Iz nekog razloga ne mogu fotografiju da okačim, ali evo link.
https://www.olx.ba/artikal/34453489/rcn-210-vw-golf-5-touran-passat-b6/

Van mreže Madison

  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • *****
  • Poruke: 12730
  • Lokacija: beogradski dođoš
  • Karma: +193/-78
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Multimedija dilema?!
« Odgovor #167 poslato: Oktobar 07, 2022, 12:13:22 pre podne »
Nisam siguran za to kodiranje iskreno, probaj da izguglas, po stranim forumima uglavnom ima svega. :)
Ovaj rcn deluje bas fino, nisam znao da postoji, kad se ukuca na KP, nema nijednog rezultata. Ovo je verovatno islo samo za kinesko trziste. Da sam znao da postoji, mozda bih i njega uzeo jer vec ima Bluetooth, za rcd mora modul.